perjantai 12. elokuuta 2016

BONGAA MINUT TÄNÄÄN TELEVISIOSTA!

Huomasin ohjelmatiedoista, että televisiosta tulee tänään Neloselta elokuva, jossa minä ja mies oltiin avustajina. Avustajina oleminen oli minulle tai meille ikimuistoinen kokemus ja siitä aikoinaan kerroin mm. tässä postauksessa klik.

Olin avustajana toista kertaa. Pääsin mukaan ja minun vanavenessä myös mies. Kaksin aina kaunihimpi. Miehelle kokemus avustajana olemisesta oli ensimmäinen laatuaan, mutta kummallakaan se ei jäänyt viimeiseksi.

Muistan vieläkin, miten jännittävää avustajaksi pääseminen oli. Voi sitä jännityksen, laittautumisen ja vaatteiden pähkäilyjen määrää. Opin ainakin kantapään kautta, ettei kannata ottaa laukkua, jossa näkyy merkki. Opimme myös, ettei kannata pukea valkoista päälle...

Kommelluksista huolimatta extrana olosta jäi oikein positiivinen fiilis ja lähdettäisiin vaikka heti uudestaan.

Nyt jos olet kotona television äärellä, niin käännä kanava Neloselle, nauti mukiin menevästä suomalaisleffasta ja siinä sivussa saatat bongata meidätkin. Me oltiin aika alkupään kohtauksessa, juhlatunnelmissa. Elokuva alkaa klo 21, Nelonen. 

Näihin jännittäviin tunnelmiin lätkäisen vielä leffan musavideon, jolle myös päädyttiin. Jännää!


post signature

8 kommenttia:

 1. Voih... Huomasin tän vasta kymmenen jälkeen... Olin geokätköilemässä; ylläri ylläri... :P
  Mutta olen tainnut nähdä tuon pätkän jo aikaisemmin. Senkin julkkis! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Muistat oikein! Olin vaan niin innoissaan, kun menin muuten vain kurkkimaan, mitäs tänään tulee televisiosta (normaalisti se jää tekemättä) ja just tänään kuin sattumalta näin sen leffan olevan tulossa! :D Ja olin sit jotenkin tosi super innoissani siitä. :D Vaik me vaa vilahdetaan ruudussa ehkä sekuntin siellä taustalla, mutta kuitenkin. :) Iloisia asioita ei ole koskaan liikaa. ;)

   Poista
  2. Olisin minäkin innoissani - niin kuuluukin! Kaikesta, pienestäkin - siitä muutamasta sekunnista - saa iloita. :)

   Poista
  3. Hih, kiitti ymmärryksestä! :) Ja parempihan se on olla iloisella mielellä, kuin mörrimöykkynä. ;) Mukavaa viikonloppua, Menninkäinen! <3

   Poista
 2. Voi kääk miksi en nähnyt, mutta hei ihan mahtava kokemus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, eihän sitä aina ehdi joka paikkaan. :P Jes, tää oli kyllä mukava kokemus ja toivottavasti päästäs uudestaanki avustelemaan! :)

   Poista
 3. Minullakin jäi valitettavasti ohjelma näkemättä, mutta olen iloinen, että pääsit vannoutuneena elokuvadiggarina tuollaiseen hommaan. :) Ajatella, että olet ollut jo valokuvamallina ja avustajana kaksi kertaa; saa nähdä, millainen filmitähti sinusta vielä tulee! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Tosin sen leffan kuvauksistahan on jo vierähtänyt aika paljon aikaa, mutta onneks muistot toki säilyy! :) Joo, yritän aina olla korvat höröllä, jos pääsis auttelemaan elokuviin. Harmi vain, että tilaisuuksia on vaan niin vähän. :P Se mallikeikka oli hauska kokemus, vaikka ei ollut hauskaa tietää niin lyhyellä varoitusajalla. Mutta näinköhän ne kuvat edes päätyy minnekään, koska mitä näin promokuvien satoa, niin paljon oli upeita kuvia, mutta ei niitä, joissa minä olin ollut. Mutta olenpahan monia kokemuksia rikkaampi ja aina voi yrittää päästä avustajaksi, kun on jo vähän kokemusta. :D Kiitos kommentistasi! :) Mukavaa viikon jatkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)