tiistai 27. syyskuuta 2016

ELÄINRÄPSYT MATKALTA

Reissatessa törmää monen moisiin eläimiin ja silloin niitä tulee kuvattua. Kuten esimerkiksi tässä postauksessa klik.
Imatralla törmäsimme vitivalkoiseen kissaan, joka oli unilla kaikessa rauhassa ylemmässä kuvassa näkyvän tien vierellä. Kissat ovat minusta aivan parhaita kuvauskohteita, sillä suurin osa oikein nauttii kameran edessä olosta. Tai sitten ne vain pitävät minusta niin kovasti. ;)
Imatran Kruununpuistossa törmäsimme tähän Kurre-oravaan. Ensin se hyppäsi käpy suussa puuhun ja jäi käävän päälle. Silmä tarkkana se seurasi puuhiamme. En tiedä oliko orava sen verran hermona vai ehtikö jo syödä, mutta aikaisemmin suussa ollut käpy tippui maahan. Kun olimme aikamme kuvia napsineet, niin lopulta näytti siltä, kuin orava olisi hymyillyt!
Miehen ottama viimeinen kuva oravasta. Ilmiselvästi Kurrella on hymy huulilla, vai mitä?
Seuraavaksi kameran linssiin tallentui monenmoista lintua ja edelleen oltiin Imatralla.
Matkalla näimme hirven, joka ylitti tien turvallisen välimatkan päästä autostamme. Se tuli niin yllättäen ja nopeasti, ettei kuitenkaan saatu kuvaa. Ei edes pikaräpsyä todistusaineistoksi. Olkoon!

Mitä eläimiä sinä olet bongaillut matkoilla tai kotona tämän kesän aikana?
post signature

4 kommenttia:

 1. Toi hirvi on aika huima bongaus. Näkeehän niitä silloin tällöin, mutta voisin kuvitella hätkähdyttävän, kun menee tien yli... Itse olen nähnyt vain kauempana tiestä pelloilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä hätkähdytti! :D Vaikka näkeehän noita tosiaan, mutta autoilessa just toivos, ettei näkis. :P Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin! :)

   Poista
 2. Bongasin Valencian BioParkissa aika monta tunttettua ja tuntematonta Afrikan eläintä heinäkuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, siihen verrattuna miun eläinbongaus on vaatimaton. Mut varmasti kiva oli nähdä ihan tyystn erilaisia eläimiä siellä Valenciassa kuin mitä Suomessa on tottunut noin muuten näkemään. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)