sunnuntai 29. tammikuuta 2012

SUURENNUSLASIN ALLA KOSTEUSVOIDE CLARINS PARIS

“Kosteutus, raikkaus, terveellinen hehku”
”Kosteusvoide, joka lieventää ihon epätäydellisyyksiä, parantaa hyvää ulkonäköä ja korostaa nuorien ihojen hehkua. Ohut ja suojaava, ei rasvaa, rikastettu c-vitamiinilla ja poimulehti-, maustekurkuma- ja neidonpuu-uutteilla.”
Näin Clarins paris esittelee kosteusvoiteensa, joka on siis suunnattu nuorille. Ranskalaisella Clarinsilla on yli 50 vuoden kokemus alalta. He käyttävät luonnon tehokkaimpia kasveja tehden koko ajan kehitystyötä.

Clarins paris on itse asiassa ensimmäinen kosteusvoide, jonka ostin pelkästään näytteen perusteella.  Jokin aika sitten olin ostamassa ihonhoitoon liittyviä tuotteita ja ostosten yhteydessä sain ilmaisnäytteen, joita aina asiakkaille annetaan. Testasin voidetta. Se vaikutti erittäin lupaavalta ja tuntui miellyttävältä käyttää. Hinta n. 20€ mietitytti, mutta lopulta päädyin ostamaan kosteusvoiteen itselleni. Kuitenkin verrattuna muihin Clarinsin voiteisiin on hinta sieltä edullisimmasta päästä. Pakkaus on yksinkertainen ja sievä, josta tulee tunne laadukkaasta ja hyvästä perusvoiteesta, joka käy päivittäiseen käyttöön meikin pohjalle. 


Aloitin voiteen käytön ja olen oikein tyytyväinen. Se on erinomainen meikin pohjalla. Voide tuntuu miellyttävältä ja raikkaalta, se levittyy melko helposti ja on ohut. Tuoksu on hyvin mieto. En huomannut, että voide olisi antanut sen enempää terveellistä hehkua kasvoilleni, kuin mitä normaalisti. Kaikesta huolimatta tämä oli todella hyvä löytö. Hienoa, että se ottaa huomioon myös nuoren ihoni. Uskon käyttäväni Clarins parisia varmasti jatkossakin.

Yhteenveto:        kosteuttava päivävoide nuorille
● hinta n. 20€ (If, Espanja)
● sopii hyvin meikin alle
● mieto tuoksu
● ohut, miellyttävän tuntuinen
● levittyy melko helposti
● raikas


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)