maanantai 21. syyskuuta 2015

REISSUFIILIKSIÄ

Mahtava fiilis! Reissattiin kolmessa eri valtiossa, Espanjassa, Ranskassa ja Andorrassa. Nähtiin ja koettiin kaikkea: rantaa, museoita, kulttuurielämyksiä, kaupunkielämää, vuoristoa, metsää, upeita maisemia, täydellinen keskiaikainen kaupunki Carcassonne, jossa monet menee linnaan, mutta me mentiin kidutusmuseoon. Nähtiin ranskalaisia maalaiskyliä ja yllätyttiin ihmisten ystävällisyydestä.

Sieltä matka jatkui Andorran upeisiin vuoristomaisemiin. Oltiin lehmien ja lampaiden keskellä täydellisessä hotellissa, joka oli paras hotellielämykseni ja paras aamupalani koskaan. Ihmeteltiin, miten päivä voi olla niin kaunis ja aurinkoinen, mutta illalla laakson rinnettä laskeutui iso, paksu pilvi tuoden mukanaan vilun ja kylmän. 

Noustiin rinnettä pitkin ylös, käveltiin itsemme läkähdyksiin, kaaduttiin molemmat, ensin mies nenälleen ja sitten minä persiilleen, naurettiin vedet silmissä, noustiin ja jatkettiin matkaa. Jos siinä mukkelis-makkelis-episodissa olisikin käynyt huonosti, niin nyt voisi tietenkin olla toinen ääni kellossa. 

Shoppailtuakin tuli ja ihan hyvällä omatunnolla. Ostin vain tarpeellista ja vain pari juttua, mutta sitäkin tähdellisimpiä. Nyt paluu arkeen, mutta intoa ja uusia (matka)suunnitelmia puhkuen!

Tällainen ihana, huikea reissumme oli noin pääpiirteittäin! Matkareitti ja majoitukset olivat kaikki nappivalintoja. Pää on vieläkin pyörällä kaikesta nähdystä ja koetusta. Sitä mukaa, kun saan kuvia purettua koneelle ja ajatukset ojennuksiin, on luvassa monen monta matkajuttua. 
Käyn koluamamme kohteet läpi pala palalta ja jaan täällä hyviksi koetut vinkit. Ties vaikka joku teistä ruudun toisella puolella joskus haluaisi toteuttaa vastaavanlaisen reissun Espanja-Ranska-Andorra-akselilla. Jottei blogi olisi ihan täynnä pelkkää matkaa ja reissua, niin väliin ujutan oman Totta vai tarua –postauksen. Olkaahan siis kuulolla!
  post signature

2 kommenttia:

 1. Jee! Kaikkea kivaa siis tulossa!

  Ainakin tuo kuva paljastaa, että reissunne oli mitä parhain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti..! :D Ei, mutta oli oikeasti niin kiva reissu, että siitä on kiva kirjoittaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)