keskiviikko 9. syyskuuta 2015

YKSI YÖ LÄHTÖÖN ON

Huomenna lähden takaisin Espanjaan ja siitä matka jatkuu vai pitäisikö sanoa alkaa kohti Koillis-Espanjaa, Ranskaa ja Andorraa.

Työntäyteinen kesä on nyt muisto vain. Kesääni kuului töiden lisäksi ennätysmäärä saunomista, josta kylmä ja sateinen kesä piti huolen. Olen kyllä muutenkin kova saunomaan ja olen haaveillut vaikka kuinka pitkään savusaunalöylyistä. Jospa sitten ensi kesänä… Kävin myös rullaluistelemassa ja pyöräilemässä. Tämä kesä teki hyvää. Se selkiytti ajatuksia ja antoi suuntaa. Nyt on hyvä jatkaa eteenpäin. Se on vakaa aikomukseni.
 
Tällä hetkellä ajatukseni ovat nyt kuitenkin tiiviisti tulevassa matkassa, jota odotan aivan erityisellä innolla. Reilu viikko ollaan reissun päällä. Kun en koko kesässä päässyt minnekään, niin se kompensoi sitä kivasti. Nyt pääsen reissuun senkin edestä.
 
Tuosta matkasta tulen kirjoittamaan tänne blogiinkin vinkkeineen päivineen. Koska kone ei taaskaan lähde mukaan, niin blogi päivittyy seuraavan kerran vasta, kun kotiudun reissusta. Minulla on kuitenkin tarkoitus päivittää Instagramia, joten jos haluatte pysyä ajan tasalla, niin sieltä minut löydätte nimimerkillä astradenastra.
 
Mukavaa alkusyksyä!
post signature

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mukavaa päivän jatkoa, Menninkäinen! :)

   Poista
 2. Aivan huikean mahtavaa reissua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Reissut on nyt reissattu, mutta pitää yrittää päivittää matkajutut ja vinkit tänne mahdollisimman pian! :) Mukavaa päivää! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)