perjantai 10. toukokuuta 2013

KUNNONKOHENNUSTA JA KENKÄMIETTEITÄ

Tällä viikolla palasin vanhan harrastukseni pariin. Aloitin kuntosalin. Pyöräilykauden aloitin jo aikaisemmin ja mittarissa on jo 50 km. Aurinkoisessa säässä pyöräily on ihanaa! Pyöräily on yhtä kuin kesä. On miut monesti kuurosadekin yllättynyt. Silloin on täytynyt laittaa turbovaihde päälle ja ajaa kuin viimeistä päivää. Kuntosalin ja pyöräilyn lisäksi haluan aloittaa rullaluistelun, joka on ehkä kaikista eniten se minun juttu.
Yhtä aurinkoisia säitä odotellessa! Nämä kuvat on muutaman vuoden takaa.
Viime aikoina mennessäni kuntoilemaan, olen törmännyt inhottavaan asiaan: ei ole oikeanlaisia kenkiä! Monet miun kengistä, kuten ne salikengät, on Espanjassa. Mutta olisipa ihana omistaa täälläkin ne salikengät sekä siihen päälle vielä juoksukengät, lenkkikengät… 

Kenkiähän on kaupat pulloillaan. On montaa eri sorttia ja vaikka mihin eri tarkoitukseen. Urheilukenkien valitseminen on vielä helppo homma, kun tietää, mitä lajia varten kenkänsä hankkii. Eri asia on, haluaako todella ostaa ne monet eri kengät lukuisille eri lajeille… 

Asian laita on toinen, kun pitäisi saada kengät, jotka yhdistää siihen omaan asukokonaisuuteen. Sepä ei olekaan niin helppoa kuin luulisi. Nostankin hattua kaikille teille, jotka olette todellisia virtuooseja vaatteiden ja kenkien yhdistelemisessä! 

Itse huomaan monesti päätyväni mustaan väriin, joka on tylsä, mutta päihittää turvallisuudellaan kaikki muut. On miulla kyllä ollut muun värisiäkin kenkiä. Villeimmät värit lienevät oranssit ja punaiset kengät. Loppujen lopuksi niiden yhdistäminen vaatteisiin ei ollutkaan ihan niin hankalaa kuin luulin. Vaikka nehän on vielä melko helppoja värejä. Ehkä joku neonvihreä toisi harmaita hiuksia. Tosin nyt muistin juuri, että on miulla ollut senkin väriset kengät joskus miljoona vuotta sitten.
Väriä haasteellisemmaksi asiaksi kenkäostoksilla koen oikean mallin löytämisen. Pidän malleista, joita voi yhdistellä mahdollisimman monen vaatteen kanssa. Parhaimmat kenkäostokseni ovatkin olleet sellaiset, joissa olen voinut yhdistellä kenkäni niin hameen kuin housujenkin kanssa! 
Eilen tutkinkin kenkävalikoimaa netissä ja löysin peräti kaksi paria, jotka pistin tilaukseen. Toivottavasti ne olisivat yhtä kivan näköiset myös luonnossa ja monikäyttöiset! Näihin valkoisiin kenkiin ihastuin heti miulle jostain vielä täysin selittämättömästä syystä. Mutta vakuutin itselleni, että värinsä ja luultavasti toivottavasti myös mallinsa puolesta ne sopivat vaatteisiini. Tosin värinä valkoinen, jos sitä edes väriksi voi kutsua, ei ole se kaikkein ideaali helposti likaantuvana.
 
Kuvat kengistä on lainattu täältä.

Nämä sini-valkoiset ballerinat puolestaan vetosivat juuri värimaailmansa puolesta. Ei siksi, että olisin kauhean isänmaallinen. Olin juuri sattumalta ostanut sellaisen tummansinisen neuletakin, joka suorastaan huusi miun nimeä. Niin ihana se oli! Eli kesävaatteiden lisäksi olen kerrankin ollut kaukokatseinen ja huomannut ostaa vaatetta tulevalle syksylle/talvelle ja toki neuletakki sopii viileisiin kesäiltoihin. Ja kun näin nämä kengät, niin tuli sellainen ahaa-elämys... Toivottavasti nämä ballerinat olisivat jaloilleni armollisempia, kuin ne edelliset!
  post signature

2 kommenttia:

  1. Adidakselle on tullut ihanan värikkäitä lenkakreita, on vihreää, liukuvärjättyä, pinkkiä, violettia jne. Siis värit ovat niin ihania vaikkakin musta on aina turvallinen väri :) Kivat tennarit olet tilannut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hauska kuulla, että ainakin Adidaksella on värivaihtoehtoja. :) Joskis monesti sitä tarttuu siihen tuttuun ja turvalliseen. Mutta ehkäpä sitä voisi tehdä sellaisen kompromissin ja ostaa mustaa, jossa väritehosteet? ;D Siis juurikin Adidaksesta tuli mieleen, ku katsoin eräitä ihania kyseisen merkin kenkiä ja olivat mustia, mut väritehosteilla. Toisaalta oli vähän liian hintavat miulle, että en nyt ainakaan tällä kertaa tarttunut niihin. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)