perjantai 3. tammikuuta 2014

JOULUPÄIVÄN JA NOCHEVIEJAN ASUT

Vielä viimeisen kerran palaan joulun ja nocheviejan tunnelmiin -tällä kertaa asukuvin. Niin jouluna kuin uutena vuotena halusin laittaa päälle jotain kivempaa, mitä arkena ei tavallisesti tule käytettyä. Menin vaateostoksille toiveena löytää mekko, mutta sen sijaan mukaan tarttui kaksi korua, hupsista! 

Kun kivaa mekkoa ei etsinnöistä huolimatta löytynyt, päädyin kahteen samanlaiseen asukokonaisuuteen –vain hame ja koru muuttui.

Koska oli joulu ja joulun väri on punainen, niin laitoin punaisen hameen yhdistäen sen mustaan paitaan. Musta paita on uusin herätevaateostokseni, niin ihanan lämpöinen. Siihen yhdistin vielä uutukaisen koruni ja baanalle!

Tuo sininen koru on niin to die for. Heti ensisilmäyksellä se vangitsi vaatekaupassa. Ja tosiaan olin vaate- en koruostoksilla. Kaiken kukkuraksi löysin toisen melkein yhtä ihanan korun! Molemmissa on ihanaa säihkyä, sellaista bling-blingiä, ja se tuntuu olevan tällä hetkellä se miun juttu.
                                                                                      Paita: El Corte Inglés Punainen hame: El Corte Inglés 
                                                                                        Harmaa hame: Mango Kengät: El Corte Inglés

Nocheviejaa vietettiin 31.12. Puin hameen, jota on tullut käytettyä ihan liian vähän. Se oli alelöytö aikapäiviä sitten ja bloginkin puolella vilahtanut. Arkihameeksi se tuntuu sopimattomalta, mutta juuri tällaisina vähän erityisimpinä päivinä tai öinä se on ihana. Se on niin hieno. Hameeseen yhdistin taas mustan paidan, joka näin ollen pääsi uusintakierrokselle. Olin havainnut sen varsin hyväksi hameeseen yhdistettynä, joten oli kiva palata tuttuun ja turvalliseen yhdistelmään. Korut toivat loppusilauksen klassiselle tyylilleni.
 post signature

2 kommenttia:

  1. Kauniit, simppelit asukokonaisuudet ja tuo sininen koru on niiiiiiin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! :) Onhan nuo tosi yksinkertaisia, mut kivoja. Kovasti kyllä haluaisin kehittyä pukeutumisen suhteen, etsiä uusia juttuja vaatekaappiin. :) Oi, tuo sininen koru! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)