maanantai 4. elokuuta 2014

SE VÄHÄN HIENOMPI LAUKKU

Viime keväänä juuri ennen Suomen matkaani, tein huikean laukkulöydön. Se oli täysin heräteostos ja hetken huumassa tehty päätös. En nimittäin ollut ajatellut hankkivani uutta veskaa – ja varsinkaan näin hienoa!

Olin kimurantin pulman edessä. Ostaako vai ei… Tällaisissa tilanteissa, joissa houkutus on suuri, esitän itselleni kysymyksen: Tarvitsenko todella tätä ja tuleeko tätä käytettyä?
Kysymys oli tuossa tilanteessa varsin aiheellinen, koska olin osunut sattumalta tuohon minulle uuteen liikkeeseen ja sieltä laukku suorastaan huusi nimeäni. Kallis se ei kuitenkaan ollut, mutta eniten mietitytti onko sille oikeasti käyttöä.

Laukku oli samalla kertaa viehättävä että erikoinen. Se oli tehty kovin napakantuntuisesta kankaasta, josta lähinnä tulee mieleen ikivanha sohva. Kuulostaapa kivalta, hehheh. Kun kysyin itseltäni tarvitsenko todella tätä, niin salakavala mieli keksi heti tilaisuuden, minne ehdottomasti tarvitsen tuon laukun; nimittäin luokkakokoukseen. 
Ajattelin uuden hienon laukun tulevan tarpeeseen. Enhän nyt missään nimessä voi mennä tapaamaan entisiä luokkakavereitani kera saman laukun, joka minulla oli jo opiskeluaikoina! Minulta löytyy edelleen iltamenolaukku, jonka olin ostanut opintomatkallamme Venäjällä 6,5 vuotta sitten. Edelleen kuin uusi. Joitakin suosikkijuttuja ei tee mieli laittaa kiertoon, vaan ne käyttää mielellään loppuun asti. Varsinkin, jos niihin liittyy muistoja, niin ymmärrettävästi sitä vaikeampi luopua. Mutta miksipä luopua jostain, jos siitä oikein tykkää ja käyttää?

Siinä vaiheessa kuitenkin kallistuin uuden laukun kannalle sillä tekosyyllä, että olisi jo korkea aika saada uusi. Vaikka täytyy sanoa, että ihan hieman epäilin sohvakankaan näköisen ja tuntuisen laukun katu-uskottavuutta! Toisaalta näin hienoa tuskin tulee toista vastaan. Näin ollen se oli melkeinpä ainutkertainen tilaisuus saada se vähän hienompi laukku.
Laukkuostoksilla minulla on ne tietyt kriteerit, jonka perusteella päädyn valintaani. Ne ovat seuraavanlaiset:
1. Laukussa on oltava vetoketjut,
2. monta lokeroa ja taskua, mielellään vetoketjuilla,
3. helppo yhdistellä ja
4. helppohoitoinen. 
Yhtään vaatimustani tämä ei täyttänyt, mutta on ollut menossa mukana siitä huolimatta. Enkä voisi olla tyytyväisempi. 
 Mitä mieltä olette tästä laukusta? Onko kiva vai kenties liian erikoinen makuunne?
post signature

2 kommenttia:

 1. Mä yleensä änkeän kaikki tavarani taskuihin, vaikka laukkuja muutaman omistankin. Ihan kivan näköinen, onhan se vähän erikoinen, mutta sepä siinä toisaalta se juju onkin!

  Toi kohta "Kriteerini ovat... tämä ei täyttänyt yhtäkään" oli niin hauska; odotin lauseen jatkuvan, että "tässä laukussa oli juuri nuo ominaisuudet"... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oiskin noin helppoa, että laittaa vaan taskuun! :) Yllättävän vähällä sitä loppujen lopuksi pärjäisi, mutta kun on tottunut laukkuun ja ajattelee "että mitä jos saattaisin tarvita tätä... ja tätä". :'D

   Hehe, kiva jos se piristi siun päivää! :) Kiitos kommentistasi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)