torstai 7. tammikuuta 2016

ÄÄNESTYSTULOS JA ARVONNAN VOITTAJA

Kynsilakkaäänestys on päättynyt, ja samalla sen myötä ratkesi arvonnan onnellinen voittaja. Ennen kuin paljastan voittajan, niin kurkataan äänestyksen tulos.

Eniten ääniä keräsivät kynsilakat numerolla 10, 18, 22 ja 23. 
Seuraavaksi tulivat nro 8 ja 11. Muut äänet jakautuivat tasaisesti muiden värien kesken. Ja löytyipä myös lakkoja, jotka eivät saaneet yhden yhtä ääntä. Ilman ääniä jäivät lakat numeroilla 1, 2, 4, 5, 9, 14, 15, 24. 
Kiitos kaikille äänestäneille! Oli mielenkiintoista saada tietää teidän suosikkinne. Oma suosikkini taitaa olla nro 25 ja 4, mutta erityisen paljon tykkäsin myös sävystä nro 2. Ja toki, onhan nuo muutkin sävyt aivan ihania, joten hankala oli päättää. 

Tämän äänestyksen myötä aion ehdottomasti alkaa käyttää enemmän noita neljää lakkaa, jotka saivat eniten ääniä. Ja sitten arvontaan.
Arvonnan palkintonahan oli tämä ihana kosmetiikkapaketti, joita oli jaossa vain yksi. Joten vain yksi teistä saa sen itselleen.  

Arvonnan tein taas sillä perinteisellä tavalla. Askartelin lippuja ja lappuja, tarkistin, että jokaisella on oikea määrä arpoja. Ne laitettiin villasukkaan ja viaton käsi (mano inocente) eli mies otti sieltä yhden lapun. Tuosta lapusta paljastui voittaja. Nyt tiedämme, kenelle se menee… Voittajamme oli antanut äänensä lakalle numero 10. Arpa osui… (rumpujen pärinää)
                                                                                                         Lauralle!
Onneksi olkoon, Laura! Sinua suosi onnetar tällä kertaa. 

Miten minusta tuntuu, ettei tämä ole ensimmäinen kerta, kun arpaonni suosii blogiarvonnassa. ;) Laitathan minulle sähköpostia, niin voin laittaa paketin tulemaan pikimiten. 

Kiitos vielä kaikille osallistuneille!
post signature

9 kommenttia:

 1. Onnea Lauralle ja ihanaa päivää Vivi Vinna <3

  VastaaPoista
 2. Onnea Lauralle ja kivaa päivää Vivi <3

  VastaaPoista
 3. Apua olinkohan se voittaja minä? :D Piti käydä katsomassa arvontaan osallistujat ja ei siellä muita Lauroja tainnut olla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!!! :) Ei siellä miunkaan mielestä muita Lauroja ollut. ;) Onnea! :) Kirjoittelehan, varmaan saitkin jo miun s-postin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)