tiistai 5. tammikuuta 2016

KARHEIDEN KÄSIEN PELASTUS

Minulla oli Suomessa asuessa talvella paha ongelma. Tai tarkemmin sanottuna käsilläni. Talven myötä niiden iho kärsi, siitä tuli karhea ja voisin vaikka vannoa, että triplasti ryppyisempi. Kylmä teki siis tehtävänsä. Eikä asiaa luonnollisestikaan auttanut, että olin joka hetki pesemässä käsiäni.  

Täällä, missä minä asun Espanjassa, on myös kylmä talvella. Tosin ei samassa mittakaavassa kuin Suomessa, mutta kylmä kuitenkin. Myös kova tuuli on täällä tähän aikaan vuodesta tuttu juttu.
Mitä tapahtuu käsien iholleni näillä leveysasteilla ja tähän aikaan vuodesta? 
Käsieni iho huomaa talven tulon täälläkin. Ongelma ei ole läheskään niin paha kuin mitä se olisi, jos olisi pakkasta. Oikeastaan ei voi puhua edes ongelmasta. Varsinkin, kun pari vuotta sitten löysin tähän täsmätuotteen. Nyt haluankin esitellä sen myös teille.
Monelle varmasti käsivoiteet ovat tuttuja, mutta kuinka moni tiesi tästä Mary Kayn käsisetistä, joka vie käsien hoidon astetta pidemmälle?

Kyseessä on hyvin simppeli, mutta toimiva tuotekokonaisuus. SatinHands sisältää kolme tuotetta: 
                                                               1. pehmentävä voide 2. kuorinta-aine 3. käsivoide
Se on suunniteltu nimenomaan käsille, mutta voi käyttää jalkoihin ja kyynärpäihin. 

Miten käsisetti toimii?
Kuvassa olevaa kättä en ole tarkoituksella hoitanut pitkään aikaan.
Ensin pestään kädet saippualla. Kuivataan, mutta ne voi jättää hieman kosteiksi. Näin ensimmäinen käytettävä tuote kosteuttaa tehokkaammin.

Laitetaan hyvin pieni määrä voidetta kämmenselälle. Ei pidä säihkähtää tuotteen paksua koostumusta. Sen jälkeen hierotaan kauttaaltaan käsiä levittäen se hyvin käyden huolellisesti sormien välit. 
Tämän jälkeen tulee kuorinta-aine. Se tuoksuu persikalle. Lisätään tilkkanen vettä, jotta se vaahtoutuu paremmin. Koko ajan hierotaan käsiä yhteen. Vasta nyt huuhdellaan kädet huolellisesti ja kuivataan. 
Lopuksi laitetaan käsivoidetta, joka voi olla persikan tuoksuinen tai hajusteeton. Voide on keveä koostumukseltaan, imeytyy nopeasti ja ei jätä käsiä tahmaiseksi. Jos olette kokeilleet paljon eri merkkisiä käsivoiteita, niin olette varmaan huomanneet eroja. Itse ainakin arvostan käsivoiteissa kevyttä koostumusta.
Tämän käsienhoitosession jälkeen kädet ovat kuin uudet. Muutos on huomattava, sillä karheus on tipotiessään. Tämän hoidon voi tehdä kerran viikossa. Voidetta voi laittaa niin usein, kun siltä tuntuu. Suosittelen laittamaan illalla ennen nukkumaan menoa.

Oletko sinäkin kärsinyt joskus karheista käsistä? 

Psst. Tänään on viimeinen päivä osallistua arvontaan, jossa voit voittaa pienen kosmetiikkapaketin! Siinä on mukana juurikin Mary Kayn käsivoidetta.
post signature

6 kommenttia:

 1. Aikamoinen täsmätuote :) Ei sielläkään näytä kovin kesäiseltä, terveiset - 17 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! :) Ja parastahan on se, että jokainen voi näitä testata maksutta ilman sitoumuksia ja ostopakkoa kauneuskonsulttien kautta. :) Ei siis tarvitse uskoa bloggaajaa. ;) Hui, siellä on jo siis ihan kunnon pakkaset. Hyrrr. :P Joo, ei ole kesäistä ei. Nuo kuvat otin just sillon, ku ei ollu niitä tuulisia päiviä, niin oli sitten sumua senkin edestä. :P

   Poista
 2. Mä oon joskus miettinyt, kun katsoo vähän väliä käsivoiteella läträäviä, että onko tuo todella tarpeellista NOIN usein... Mutta ymmärrän myös kylmän ja kuivan ilman kuivattavan ihoa. Itselläni (koputan puuta) ei tällaista ongelmaa ole. Ainoa, joka talvella reagoi kylmään ja kuivaan ovat kantapäät, mutta ei niissäkään ole kuin hieman tavallista enemmän karheutta.
  Mutta noista kuvista kyllä huomaa selkeän eron, eli kyllä noilla rasvoilla omat vaikutuksensa on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie taas pelkäsin, ettei ero näy hirveästi, vaikka käsissä sen tuntee. Heh, mut pakko tunnustaa, että näiden tuotteiden ainut hankaluus on se, että kun muistas käyttää! :D Miun prioriteetti on kasvojen iho ja sitä hoidan ja siinä varsinkin näkyis heti, jos jää hoitamati yhtenä päivänä. Mut käsien ihoon ei tule kiinnitettyä niin paljon huomiota, ja sit vasta muistan rasvata, kun ne oikein huutaa. :D Sinä olet kyllä onnen pekka, kun ei ole ongelmia käsien kanssa. Siellä se olisi oikeasti paha juttu noilla pakkasilla. :P Heh, mut hassua, et kantapäät reagoi! :D Miulla on nyt kantapäät sellasessa kunnossa, että pitäs varmaan tehdä jotain. ;)

   Poista
 3. Upea uusi banneri, wau! Nyt ovat kädet kovilla, hirmuinen pakkanen täällä, uuh eli kuulostaa mielenkiintoisilta tuotteilta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiva kuulla! Ajattelin, että onkohan se liian synkkä, mutta toisaalta teki mieli vaihtaa uuden vuoden kunniaksi. Todella siis ihana saada siitä positiivista palautetta. :) Siellä varmasti on kovilla nyt käet monilla. :P Kun jo täälläkin karheus tulee helposti, varsinkin, kun ei sitä aina muista hoitaa säännöllisesti. :P Suomessaki on kauneuskonsultteja, jotka varmasti mielellään järkkäisi hemmotteluihonhoitotilaisuuden. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)