perjantai 17. kesäkuuta 2016

ASTETTA ERIKOISEMMAT KORVAKORUT

Aina silloin tällöin tykkään ”hemmotella” itseäni ja saatan ostaa jotain kivaa. Erityisesti kesä on kivaa aikaa myös siinä mielessä, että voi mennä museokauppoihin.

Tällä kertaa löysin itselleni käsityönä tehdyt todella upeat korvakorut. Minulla on kolmet reiät, mutta tuppaan yleensä käyttämään niitä samoja korviksia -ihan vain vanhasta tottumuksesta. Lisäksi, kun on tällaiset olkapäille ulottuvat, melkein aina auki olevat hiukset, niin korvakoruille ei ole ollut tilaa korulippaassani.

Siksi oli hauska huomata, miten tykästyin näihin pitkän mallisiin korviksiin. Tartuin tuumasta toimeen ja valkkasin ne itselleni. Itse asiassa ne suorastaan huusivat nimeäni. Näissä korviksissa minua viehätti väri-ja muotomaailma. Tuntui, että ne on kuin minulle tehdyt. Ne ovat astetta erikoisemmat korvakorut. Näin jopa sieluni silmin asuyhdistelmän, johon nämä istuisivat kuin nenä päähän. Musta hame, oranssi toppi… Oijjoi, sormet jo suorastaan syyhyävät päästä hienostelemaan ja kokeilemaan näitä ihanuuksia!

Luultavammin laitankin ne ylle jo juhannuksena. Ja jos ei, niin onhan kesän aikana vielä monen monta festaria tai juhlaa. Enköhän minä löydä niille käyttöä! Itse asiassa minulla oli juhannukselle jo asuyhdistelmä mietittynä: mustat farkut ja valkoinen kukkaistoppi. Mieli tekisi kuitenkin laittaa hame. Saas nähdä, millainen sää juhannukseksi osuu. Se vaikuttaa myös aika paljon. Sadesäällä ne farkut ei olisi pöllömpi vaihtoehto.

Juhannussuunnitelmiini kuuluu perinteisesti kokko kaverin kanssa, mutta tällä kertaa hengailen varmaan työkavereiden kanssa.
Erityisesti arvostan, että ne on tehty käsityönä. Silloin raaskii myös maksaa hieman enemmän, kun tietää, että näiden tekoon on nähty vaivaa. Joku on sen suunnitellut ja sitten toteuttanut. Ei ole mikään massatuote, jota tehdas syyltäisi. Muutenkin arvostan kotimaisuutta. Kesällä Suomessa ollessa yritän käyttää paikkakunnan palveluita optikosta kukkakauppaan.

Haluan ehdottomasti oppia käyttämään korviksia. Tosin en aio laittaa edelleenkään hiuksia kiinni, sillä se muistuttaa liikaa minun työlookkia. Nyt minulla on hyvä syy oppia pitämään riippukorvakoruja!

Mitä pidät uusista korvakoruistani? Millaisia juhannussuunnitelmia sinulla on?
post signature

6 kommenttia:

 1. Kivat korvikset! Mulla on sama hiusongelma korvisten suhteen. Eipä niitä paljon tuolta pehkon alta näy, jos ei ole hiukset kiinni. Minunkin melkein kaikki korvikset on käsityötä. Jo siitäkin syystä, ettei mulla ole reikiä. "Tilailenkin" aina koruja tekevältä kälykokelaaltani (!?) korvikset klipseillä. Saa juuri oman näköiset ja omaan korvaan sopivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) No niinpä! :P Toipas on kätevää, että siulla on joku, joka tekee koruja. Siinähäs voisit joskus vaikka itse itsellesi suunnitella korut. :) Aikas jännä, ettei siulla ole reikiä. :) Ja miulla on kolme -iiiks! :D Mukavaa viikonloppua ja loman jatkoa! :)

   Poista
  2. Olen mä jo ehtinyt suunnitellakin! Tai no melkein. Tuo avatareni koira on Gran Canarialla autoissa paljon näkyvä puskuritarra. Pyysin hovikoruntekijääni tekemään tuollaiset korvikset ja nyt mulla onkin yhdet isot ja yhdet pienet "grancanit"!
   Sitten toinen on kanarianlipun väreihin maalatut palapelinpalakorvikset!
   Yhdet tilaamani vielä on hänellä työn alla; saas nähdä, koska pääsen niitä esittelemään...

   Poista
  3. Tuleva korusuunnittelija! ;) Ei mutta varamasti aivan ihanaa saada just ne mieluisat korut. Miepä olen kuulolla, jahka milloin pääsisit ne esittelemään. :)

   Poista
 2. Kivat korvikset.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Miustakin tosi kivat. :) Hei, joo, pitääpä käydä vierailulla siun blogissa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)