lauantai 16. kesäkuuta 2012

MUSTAA JA VIHREÄÄ

Niistä on päivän asu tehty! No niin, tässä nyt tosiaankin tulee tän päivän asua. Musta väri käy niin hyvin melkein kaikkien värien kanssa, joten yhdistin sen sitten tuohon vihreään paitaan. Itse asiassa esittelin joku aika sitten tuon vihreän paidan täällä, joten se on melko tuore tulokas vaatekaapissani.
 
Tänään olisin halunnut laittaa tuon kuvan niin, että olisi kasvotkin näkynyt. Olisitte nähneet miun tosi ihanat aurinkolasit. Miun ilme oli kuitenkin niin järkyttävän nuutunut, etten sit lopulta halunnu. Oon nyt oikeastaan hieman sairas, joten olo ei todellakaan oo parhaimmasta päästä ja se sit näky kasvoistakin. Kun menimme ostoskeskukseen, niin voimat loppu ja piti vain istua ja hengähtää. Harvoinpa sitä tulee oltua kipeänä, mutta välillä siis näinkin. 

Tästä kuvasta nyt ainakin näkyy tosi hyvin, miten kuntosalilla käynti alkaa näkymään. Aloitin kuntosalin vuoden alusta eli kohtahan tässä tulee puoli vuotta täyteen -jestas sentään! Kuntosali on sellainen low-cost, joten ei ollenkaan pahan hintainen. Vai mitä mieltä olette, n.20€/kk? 

Kesä 
Kesäpukeutumiseni koostuu shortseista, hameista ja farkkuhameista, joita sitten yhdistelen erilaisten paitojen, toppien ja tunikojen kanssa. Myös legginssejä tulee käytettyä, koska ne on niin supermukavat jalassa, vaikka hmm… ne kyl vähän tuo mieleen pitkikset.

Täällä Espanjassa on jo niin kovat hellelukemat, ettei kyllä yhtään enää tee mieli laittaa pitkiä housuja, ellei ole ihan pakko. Joudun nimittäin laittamaan jo töiden puolesta pitkät housut, joten vapaa-ajalla ei kiitos enää.

Kaikesta huolimatta hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)