sunnuntai 30. syyskuuta 2012

AUTONVUOKRAUS KANARIANSAARILLA

Jos haluaa tutustua Teneriffaan tai mihin tahansa Kanariansaareen, niin paras tapa on vuokrata auto ja lähteä omatoimiselle tutustumismatkalle. Silloin saa matkasta irti paljon.

Yhden epäonnisen autonvuokrausyrityksen jälkeen tuttavamme, intohimoinen kanariansaarten rakastaja, suositteli sellaista autonvuokrausyritystä kuin Cabrera Medina. Vuokrasimme siis sieltä ja mitäs tässä voi muuta sanoa, kuin jes! Kaikki sujui hienosti, jopa tällaisille anti-luottokorttityypeille. Vaikka meillä ja tuttavallamme on hyviä kokemuksia, niin toki järkisyytkin puoltavat sitä, miksi kannattaa vuokrata auto Cabrera Medinalta. 

Tärkein syy on tietysti se, että Cabrera Medina on kanarialainen yritys. Se aloitti toimintansa v. 1967. Heidän kautta voi vuokrata auton millä tahansa Kanariansaarella ja sillä on mahdollista mennä saarelta toiselle (siitä täytyy vain mainita autoa vuokratessa). Autot on vakuutettu niin hyvin, että jos jotain sattuu, niin omavastuuta ei ole. Lisäksi autoa saa ajaa toinenkin kuljettaja. Sillä saa pöristellä rajattoman määrän kilometrejä. Cabrera Medinalle voi maksaa käteisellä, joka oli meille se tärkein juttu -nimimerkillä luottokortittomat. He myös hyväksyvät muut maksutavat. Aika hyvä diili, ellen sanoisi! Hinta ei ollut paha, vaikka edullisin vaihtoehto se ei ollut. Cabrera Medinalla on kumminkin niin paljon hyvää tarjottavanaan, joten voittaa muut vastaavat yritykset sata nolla.

Auton saa kera tietyn määrän polttoainetta ja autoa palautettaessa asiakkaan on pidettävä huoli siitä, että ajoneuvossa on sama määrä jäljellä. 

Teneriffalla tiet oli hyvässä kunnossa, mutta osa teistä oli todella mutkaisia. Liikenne on kohtuullista, ei tietoakaan agressiivisista kuskeista ja tankkaaminen on laiskan unelma -siellä on nimittäin työntekijöitä, jotka tankkaavat puolestasi! Kaiken lisäksi bensa oli paljon halvempaa kuin manner-Espanjassa.
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)