keskiviikko 19. syyskuuta 2012

PIIPAHDUS ELOKUVAN KUVAUSPAIKALLA

Elokuvissa jokainen yksityiskohta, kuten kuvauspaikat, on mietitty hyvin tarkkaan. Muutenkin elokuvissa kaikki on elämää suurempaa. Voisiko samaa siis ajatella kuvauspaikoista?

Niin tai näin, siitä asti kun tajusin Que se mueran los feos –elokuvan yhden kuvauspaikan sijaitsevan Zaragozassa, niin alkoivat jalkani vipattaa vain päästäkseen kuvauspaikalle tunnelmoimaan –ja vieläpä yöllä! Ihan niin kuin kyseisessä elokuvassa… Voiko friikimpää elokuvahullua olla? ;)

Jo elokuvan alkutekstien yhteydessä sain ahaa-elämyksen: tällä elokuvalla on jotain tekemistä Zaragozan ja/tai Aragonian kanssa! Muutakin, kuin vain se, että itse elokuvan ohjaaja Nacho G. Velilla on aragonialainen. 

Niinpä yritin olla tarkkana ja heti, kun näin sen paikan, tiesin minne suunnistaa! Kyseinen paikka sijaitsee aivan Zaragozan keskustassa Plaza de Pilarin vieressä ja Alfonso I-kadulta on sinne suoraakin suorempi yhteys. 
Se tunne, kun saa käppäillä samoja katuja pitkin kuin elokuvassa, on aikas hauska! Ihan kuin saisi elää siinä mukana, tosin rutkasti mielikuvitusta apuna käyttäen. Harmi vain, että olen muutaman vuoden myöhässä. Elokuvaa kuvattiin tässä samaisessa paikassa kesällä 2009.

Eilisestä postauksesta voitte lukea miun arvioinnin elokuvasta, täältä. Ja vielä lopuksi katsokaa nyt tätä miun ottamaa kuvaa…
Ja än-yy-tee nyt käykää katsomassa elokuvan traileri täältä (Youtube, niin kuin aina kaikki laittamani trailerit ovat nimenomaan sieltä).

Näyttää tutulta, eikö? ;)
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)