torstai 20. joulukuuta 2012

PÄIVÄN PIRISTYS: TALVIKUVIA JA MIELENKIINTOISET LÄMPÖASTEET

Eilen työnsin nokkani ulos talvipakkasiin. Oli kirpsakka pakkaskeli, niin kuin kuvasta näkyy. Kylmyyttä uhaten menin metsään. Siellä kuvailin näitä upeita vaaramaisemia. Joskaan kuvat ei nyt tee upeille maisemille oikeutta. Höh. 
Näpit oli jäässä, mutta jotain sain aikaiseksi. Luulisi näistä kuvista tällaisinaankin olevan paljon silmäniloa. Eikun vain siis tänne ihmeteltäväksenne ja toivottavasti myös piristyksenä päiväänne! 
Toissa iltana näin upeimman kuunaan näkemäni tähdenlennon ollessani muuten vain tähtitaivasta ihastelemassa. Tein heti toivomuksen. Odotan malttamattomana, käykö toive toteen. Toivottavasti! 

Nyt liukenen täältä blogin puolelta ja menen kiireen vilkkaan kirjoittelemaan joulukortteja.
post signature

4 kommenttia:

 1. Meillä on tällä hetkellä -29 ja pelonsekaisin tuntein mietin huomenaamuista työmatka-ajoa ja joulujuhlia. Pitäs olla näitisti puettu, eikä toppahaalariin sullotun Michelin-miehen näköinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoinen haaste olla juhlatamineissa mittarin keikkuessa tuollaisissa lukemissa. :D Tuli viel mieleen, miten autolla ajo luonnistuis korkokengissä. ;) Noh, onneks kengät voi aina vaihtaa. :D

   Poista
 2. Ihanaa joulua Sinulle :)
  Ajastin jokaiselle päivälle postauksen tai pari ja muutaman teen reaaliajassakin. Käys kurkkailemassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää joulua siullekin! :) Juu, käyn, käyn! :) Harmillisesti netti ei välillä toimi. :S Onneks toimii edes joskus, niin pääsee taas lukemaan muiden blogeja. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)