torstai 27. joulukuuta 2012

TALVILOOK

Puen villakangastakin, karvahatun, saappaat ja muhkean kaulaliinan, joka alun perin tuli ostettua vaateliikkeen miesten osastolta. Tykästyin siihen vain niin kovin ja siitä asti olemme olleet erottamaton parivaljakko talviaikaan –Espanjassakin kun on hieman kylymä sinä vuodenaikana. 
 
Pakko vielä mainita, että monesti meikäläisen ulkovaatteet tuppaavat olemaan mustia, joten harmaa takki tuo mukavaa vaihtelua. Karvahatun puolestaan ryöväsin iskän kaapista. Ei se sitä kuitenkaan ikinä (lähes) käyttäs. Nyt siitä on jo varmaan vierähtänyt se kymmenkunta vuotta. Oli kuulemma jo kaipaillut ja ihan jopa etsinytkin tuota lakkia.

Alun perin se on kirpparilta ostettu, merkiltään maineikas hattuvalmistaja Fredrikson. Karva tuntuu käteen niin pehmeältä, että olen melkein tuntenut pienen pistoksen, aina hatun päähän laittaessani. Helpotuin ihan älyttömästi, kun varmistui, ettei se ole oikeaa turkista. Nyt voin siis huoletta laittaa tämän hatun useamminkin. Karvalakki ja villakangastakki on se hienostelulook nro1. 
Villakangastakki: H&M  Karvahattu: 2hand  Kaulaliina: H&M  Sukkahousut: Calzedonia  Saappaat: Suomesta  Laukku: El Corte Inglés

Tässä lookissa tarkoituksena oli mennä syömään ihan ravintolaan, mutta monen mutkan kautta se ei sitten toteutunut. Auto vain hyytyi ja matkan teko tyssäsi siihen. Ne on niitä vastoinkäymisiä, joita voi tulla vastaan vain Suomen talvessa. 

Tänään sitten pääsimme itse ravintolaan asti, mutta siellä ei enää ollut karjalaista lounasta. Päätimme, että seuraavalla kerralla sitten. Sen sijaan otin näitä kuvia myymälästä, kun noi kaikki karjalanpiirakkajutut on niin hauskan näköisiä. Vai mitäpä sanotte tästä karjalanpiirakkapussukasta? 
post signature

4 kommenttia:

 1. Oi, onpas todella kiva asu!! Ihanan mallinen tuo takkikin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, Reetta! :) Piristit päivääni. Takki on tosiaan nätti, miun yksi lempitakeista. :)

   Poista
 2. Todella kaunis ja tyylikäs asu. Ja itsekkin olen ihmetellyt noita karjalanpiirakka laukkuja :D Mutta toihan olisi oikein kiva vieminen sellaiselle "ei-karjalaiselle"ihmisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! :) Noi karjalanpiirakkalaukut saa ainakin hymyn suupielille. :D Siepä sen sanoit, nimenomaan hyvä vieminen "ei karjalaisille". Hih. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)