tiistai 1. lokakuuta 2013

TREENIOHJELMA KUNTOSALILLE

Eilen aloitin kuntosalin. Päätin, että jokin liikunnallinen harrastus on aloitettava. Koska olin tykännyt käydä kuntosalilla ja koska myös poikaystäväni käy, niin valinta ei ollut kovinkaan vaikea. Takaisin kuntosalille!

Paluu ei kirpaissut, toisin kuin olin jo mielessäni ehtinyt kuvittelemaan. Päinvastoin. Viikonloppuna jalat huusivat hoosiannaa. Olinkohan lenkittänyt Damaa liian paljon vai mikä lie, mutta jalat olivat oikeasti kipeät, sellaiset jäykät.

Tänään oli ihme tapahtunut! Ilmeisesti kuntosalille paluun myötä sain tuon kivun pois tai sitten kyseessä oli vain sattuma. Joskaan tänään ei tullut sitä tunnetta, joka tulee kunnon treenin jälkeen lihaksiin. Eilen hikoilin ja sydän pomppi tuhatta ja sataa. Alkukankeutta oli. 

Henkilökuntakin muisti minut näin pitkän ajan jälkeen. Olin otettu! Tänään, kun puolestani kävin marketissa, niin sielläkin myyjä muisti miut. Hauska juttu!

Tässä treeniohjelma, jolla treenaan nyt jonkin aikaa. Tällä pääsee kuntosaliharrastuksen alkuun, mutta nämä ohjelmathan ovat aina henkilökohtaisia. Meillä jokaisella on omat tavoitteet. Esimerkiksi minun ohjelma on tarkoitettu parantamaan kuntoa ja kiinteytymään kauttaaltaan. 

Jos tekin aloitatte kuntosalin ja on samat tavoitteet, niin tällä tosiaan pääsee alkuun. Myöhemmin teitä kiinnostanee konsultoida oman kuntosalinne kanssa ja pyytää räätälöity ohjelma. Ohjelma täytyy vaihtaa jonkin ajan kuluttua, ettei kroppa totu, vaan kehittyisi. 

Ja eikun urheiluvaatteet reppuun ja kuntosalille mars! Tai ainakin ylös, ulos ja lenkille!

post signature

4 kommenttia:

 1. Hienoa että lähdit taas salille! Minulla olisi tarkoitus taas Espanjassa aloittaa säännölliset kotitreenit-en ole Barcelonasta kovin edullista kuntosalia löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Kyllä sen huomasi aikaisemmin, että kannattaa käydä salilla. Kunto kasvoi ja kyllähän sitä oli paljon tyytyväisempi omaan peilikuvaansa. ;) Ohhoh, onko noin? Jos kuntosali kiinnostaa, niin katsele uudestaan. Täällä Zaragozassa on kaikki hinnat menny rytinällä alas. Olisi outoa, jos ei Barcelonassa olis käyny samoin. Toisaalta, onhan se paljon isompi kaupunki, mut sielläkin voi olla niitä low-cost kuntosaleja. Minä maksan n.20€/kk ja sit jos haluan jonkun aktiviteetin, niin se on 1€ per kerta. :D Toki olisi mahdollista saada kuntosali vielä edullisemmin muualla, mutta kun tää on kivasti tässä melko lähellä, niin se painoi vaakakupissa aika paljon. Ja tietenkin henkilökunnalla on myös tärkeä merkitys, että ovat mukavia. :) Niin monesti törmännyt huonoon asiakaspalveluun Espanjassa... :D

   Poista
 2. Voi kunpa saisin itsenikin raahattua salille! Hyvää tekisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, itse kullekin! :) Viime viikolla tein kaikki kolme päivää, mutta tällä viikolla on ollu niin kiirettä, että ehdin vain kerran. :O No, eiköhän ensi viikolla taas päästä kiinni normirytmiin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)