sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

MEIKKIJUTTUJA

Huomaatteko tässä kuvassa jotain erikoista? Se olen minä. Ette varmaan kuitenkaan koskaan ole nähneet miulla näin paljon meikkiä. Monesti näin paljon meikattuna tuntisin itseni vähintäänkin kummallisen näköiseksi, mutta tämän kanssa ei sitä tunnetta tullut. Ehkä se kertoo siitä, että onnistuin?
Viime viikonloppuna olimme lähdössä ulos illan tai pikemminkin yönviettoon, joka ei harmillisesti toteutunut, mutta ainakin sain harjoitella uuden lookin tekemistä. 

Olen nyt loppusuoralla ammattimeikkauskurssilla ja osaan nyt meikata itseni lisäksi myös muita. Tosin kaipaan vielä harjoitusta, harjoitusta ja harjoitusta. Muiden meikkaaminen on ollut jännittävää puuhaa. Lähinnä siksi, kun siinä huomaa, etteivät otteet ole ollenkaan niin varmat, kuin itseä meikatessa. Matkan varrella on tullut onnistumisia ja epäonnistumisia. 

Meikatesssa itseään sitä monesti kangistuu vanhoihin kaavoihin ja ajan saatossa se, mikä oli ennen hyvä, ei ole sitä enää. Meikkikurssin myötä päädyin päivittämään myös omaa arkimeikkiäni, josta voin kirjoittaa lisää myöhemmin.

Mutta palataanpa siihen viime viikonloppuiseen lookiin, johon olen kovasti tykästynyt. Halusin kokeilla sinistä silmämeikkiä, joka sopisi vihreille silmille. Inspiraatiota omaan lookiini sain eräästä espanjankielisestä blogista eli tavoitteena oli tällainen meikki.

Toteutin meikin. Siitä ei tullut prisiis samanlainen, mutta olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Varsinkin ihooni ja silmiin, joihin tein tyystin toisenlaisen meikin, mitä normaalisti. 

Meikki vaihe vaiheelta
Meikki on tehty puhtaalle iholle, jossa alla on päiväseerumi ja kosteusvoide (Mary Kay). Meikin teko alkoi huolellisesta pohjustuksesta. Uskon vahvasti siihen, että kun se on tehty huolella, niin itse meikkikin näyttää jotenkin upeammalta. 
Lila ja violetti luomiväri (Loreal), vihreät luomivärit by Kiko, peitevoide Sephora, puuteri, meikin pohjustusvoide, meikkivoide, huulipuikko, huulenrajauskynä ja huulipuna kaikki Mary Kay. Sekä beige luomiväri MK myös, mutta jäi pois kuvasta.

Kasvot
Laitoin meikin pohjustusvoiteen ja meikkivoiteen. Peitevoide oli myös tarpeellinen silmäpusseihin ja silmien alaosaa peittämään punaisuutta.

Silmät
Silmäluomiin laitoin luomivärin pohjustusta, että väri kestäisi pidempään kauniina. Liikkuvalle luomelle laitoin lilaa, sekä silmien alaosaan puoliväliin saakka. Samaten rajasin alaosan puoliväliin saakka. Silmäkulmaan tuli tummempaa violettia, jolla tein ”C”. Sitten häivytin. Laitoin vihreää liikkuvalle luomelle, keskikohtaan. Harmillisesti se ei näy kuvista, mutta kyllä siellä on vihreää. Muutenkin näissä kuvissa meikki ei näytä läheskään niin upealta, mitä se oli luonnossa. Vaaleaa beigeä laitoin kulmakarvojen alle. Silmät viimeistelin ripsivärillä niin ylä kuin alaosan ripset, mikä miulle on jotain ennenkuulumatonta. Lopputulos ei paha.

Kulmat
Muuten kulmille en tehnyt mitään, koska en tykkää tuoda niitä esiin...

Muu
Meikin viimeistelin poski-ja huulipunalla ja valmista.        
 
Mitäs pidätte tästä lookista?
post signature

6 kommenttia:

 1. Ihanat säihkysilmät! Meikki tuo kyllä silmäsi kauniisti esiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo oli kyllä ihan uudenlainen silmämeikki miulle, en ole aikaisemmin tykännyt meikata silmiä noin paljoa. 8)

   Poista
 2. Välillä on kyllä kivaa astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja yllättyä positiivisesti! Pitäis itsekin kokeilla jotain uutta taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, oikeassa olet! Positiivisesti yllättyminen on vieläkin mukavampaa, jos on ensin ajattelut, etteihän tää mitenkään voi miulle käyvä... :D Kokeile ihmeessä jotain uutta! :) Se piristää kummasti. :)

   Poista
 3. Kaunis meikki. Itse meikkaan melkeinpä päivittäin. Olen niin tehnyt jo liki 35-vuotta. Jotenkin vaan ei osaa olla ilmankaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pieni päivittäinen ehostus ei ole pahasta, en minäkään osaisi olla ilman. :) 35 vuotta on pitkä aika, olet varmasti tosi harjaantunut ja taitava! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)