sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

SALAINEN ASEENI IHONHOIDOSSA

Hyvä ihonhoito ei ole mitään salatiedettä, mutta muutama juttu on hyvä tietää. Minä vannon hyvien, erittäin korkealaatuisten ihonhoitotuotteiden nimiin, mutta sen lisäksi miulta löytyy yksi salainen ase... 
 
Se on niin toimiva, että ihan ihmettelen, miten olen osannut olla ennen ilman. Niiden hyvien ihonhoitotuotteiden lisäksi. 

Salainen aseeni on kasvoharja. Se on paristokäyttöinen ja siinä on kaksi nopeutta. Leveä harja pyörii pesten kasvot puhtaiksi antaen samalla hierontaa. Pesen sillä päivittäin kasvoni. 
Näiden muutaman kuukauden ajan, mitä harjaa olen käyttänyt, olen ollut mielettömän tyytyväinen. Tunnollisesti olen sitä käyttänyt ja tämä on miulle ihan ehdoton meikkivoiteen poistamiseksi. Kasvoharja on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön aamuin illoin, mutta minä olen käyttänyt yleensä vain iltaisin.

Kasvoharjat ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja Espanjassa. Minä kuulin tästä hiljattain ensimmäistä kertaa Mary Kayn kautta ja pika pikaa tilasin laitteen itselleni, jotta olisin taas yhtä asiaa viisaampi. Kuulin siitä myös niin paljon kehuja, että en voinut olla kokeilemattakaan. 

Oma kokemus
Heti samana päivänä, kun sain kasvoharjan, se pääsi käyttöön. Revin sen auki pakkauksestaan, laitoin paristot ja harjaosan ja testailin nopeuksia. Harjaosa on tosiaan irrotettava, koska se on hyvä vaihtaa noin kolmen kuukauden välein. Illalla, ennen nukkumaan menoa, kun oli aika pestä kasvot ja poistaa päivän meikki, kasvoharjani pääsi ensimmäistä kertaa tositoimiin. Sillä jynssäsin kasvot puhtaiksi meikkivoiteen jäljiltä. 

Ensimmäiseksi, mihin kiinnitin huomiota, on harjan helppokäyttöisyys ja passeli koko. Toisekseen harja on hyvin, hyvin miellyttävä käyttää. Se on pehmeä ja tuntuu hellävaraiselta. Kolmanneksi se puhtauden tunne, minkä harjalla saa, on yksinkertaisesti ihana! Iho tuntui tavallista paljon puhtaammalta. Katsoessani itseäni peilistä, tuntui kuin kasvot –eritoten nenä olisi kiiltänyt, mutta puhtauttaan. 

Se puhtauden tunne on ihan kuin olisi juuri tullut kosmetologilta tai ainakin melkein. Kun sivelin kädellä poskea, niin se tuntui niin puhtaalta ja pehmeältä, kuin vauvanpeppu. 
Kasvoharjan hyödyt
Kasvoharjan käyttö antaa seuraavanlaiset hyödyt:
- eliminoi jopa 85% paremmin meikin ja epäpuhtaudet kuin manuaalisesti pestessä
- auttaa saamaan yhtenäisen sävyn ja säteilevän ihon
- pehmentää linjojen ja ryppyjen näkyvyyttä
- maksimoi hyvän ihonhoidon 

Kasvoharjan käyttö
Käyttö on hyvin helppoa. Minä aina huuhtelen kasvot ensin vedellä ja laitan kasvojen puhdistusaineen kauttaaltaan kasvoihin. Kostutan kasvoharjan harjaosan ja sitten käyn osio osiolta kasvoni läpi pyörivin liikkein. Otsa, nenä, posket, leuka. Mary Kay suosittelee 15 sekuntia kunkin osion puhdistamiseen.
Yhteenveto
Olen todella, todella tykästynyt kasvoharjaan. Tutkimusten mukaan meikkivoide lähtee tällä paljon paremmin pois kasvoilta ja omat kokemukseni puhuvat myös sen puolesta.  Juuri se on miulle se tärkein juttu, mutta myös se, että maksimoin tällä hyvän hoidon kauniimman ihon puolesta.

Kasvoharjaa suosittelen lämpimästi, mutta aivan erityisesti meikkivoidetta käyttäville. 

Kosmetiikkatuotteiden ja ihonhoitorutiineiden päivittämisen myötä kasvoharja tuli jäädäkseen. En voisi kuvitella olevani enää ilman ja se on jo päässyt reissuun miun mukana. Voisin myös kuvitella tämän olevan kiva lahja vaikkapa äidiltä tyttärelle tai päinvastoin. Tässä siis oiva lahjavinkki!   

Onko teille kasvoharja jo tuttu?                                         
post signature

4 kommenttia:

 1. Olen silloin tällöin haaveillut tuollaisesta muttei ole tullut hankittua, ainakaan vielä. Suosituksesi kyllä varmasti edesauttaa asiaa! Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Täällä Espanjassa on monilla merkeillä näitä ja hinnat ovat hyvin kirjavat, 7€:n manuualisesta harjasta 200€ harjaan, joka käy myös vartalolle. Osaltaan kertoo siitä, miten suosittuja nämä harjat ovat. Hih, tuli mieleen, että melkein kohtahan on äitienpäivä. Jospa tyttäret ostaisivat sen lahjaksi, jos vähän vihjailisit? ;)

   Poista
 2. Taitaa olla meidän supertykätty Mary Kay- harja? Asiakkaani ovat olleet enemmän kuin tyytyväisiä. Sitkeällä käytöllä myös juonteita tasoittuu, näin ovat minulle he kertoneet <3
  t: Anu Vihma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Mary Kay! Oma luottomerkkini. :) Myös miun asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä. :) Tykkään tuosta harjasta tosi paljon, juuri illalla meikin poistoon huipputuote. Nykyään jos joskus käsin pesee kasvot, niin tuntuu, ettei se ole ollenkaan niin riittävä tai hyvä kuin mitä harjalla. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)