torstai 20. maaliskuuta 2014

UUSI IHASTUS KOSMETIIKKARINTAMALLA

Pohdintaa ihonhoidosta
Olen aina yrittänyt pitää ihostani huolta, mutta vasta viime aikoina olen todella alkanut panostaa siihen. Iho on suurin elin ja siihen kohdistuu vaikka millaisia rasituksia.Varsinkin täällä Espanjassa, jossa auringolta ei voi välttyä. Niinpä ihosta olisi syytä pitää hyvää huolta.

Tiedän myös mitä on kärsiä iho-ongelmista. Miulla on aina ollut todella kaunis iho, mutta viime talvena kärsin aknesta, joka ilmestyi kuin puun takaa. Onneksi hain ja sain ammattiapua dermatologilta.

En enää ikinä halua päästää ihoani huonoon kuntoon ja olen entistäkin tarkempi sen kokonaisvaltaisesta hoidosta. Kyllähän se on niin, että kun iho on säteilevä ja hyvinvoiva, niin mielikin on vireämpi. Siihen riittää se peiliin vilkaisu.

Löysin oman merkkini
Tutustuin sattumalta Mary Kayhin. Hurmaannuin. Merkkiä en tuntenut entuudestaan ennen kuin kauneuskonsultti esitteli sen. Ihastuin kovin kuulemaani. Se on yhdysvaltalainen kosmetiikkaan erikoistunut yhtiö ja maansa suosituin kosmetiikkamerkki 50 vuoden kokemuksella. Mary Kay löytyy 39 maasta, myös Suomesta. Se ei tee eläinkokeita ja ottaa vakavasti aiheet kuten ympäristö, naisiin vaikuttavat syövät jne. Yhtiön filosofia on "Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan."

On olemassa kolmenlaista kosmetiikkaa: matala-,keski-ja korkeatason kosmetiikka. Matalatason kosmetiikan vaikutusaika on n.4 tuntia, jolloin sitä pitäisi lisätä, mikäli haluaa vaikutuksen jatkuvan. Matalatason kosmetiikka vaikuttaa ihon ensimmäisessä kerroksessa (epidermis). Se on ihon uloin, näkyvä kerros. Matalatason kosmetiikkaa myydään supermarketeissa.

Keskitason kosmetiikan vaikutusaika on pidempi n.6- 8 tuntia ja vaikuttaa samaten ihon ensimmäisessä kerroksessa. Siinä on myös enemmän aktiivisia ainesosia. Keskitason kosmetiikkaa löytyy apteekeista ja kosmetiikkaliikkeistä.

Korkealaatuinen kosmetiikka vaikuttaa ihon kahdessa kerroksessa, sisältä ulospäin. Iho on terveemmän ja nuorekkaamman näköinen, kun toinen kerros (dermis) on kosteutettu. Korkealaatuinen kosmetiikka on tarkoin tutkittua ja kehitettyä. Vaikutusaika on pitkä, riippuen tuotteesta. Sisältää enemmän aktiivisia ainesosia. Korkeatason kosmetiikkaa löytyy hyvin varustelluista tavarataloista, esim. El Corte Inglés.

Mary Kay on korkealaatuista kosmetiikkaa.  Maailmassa on vain kuusi merkkiä, jotka lukeutuvat tähän laatukategoriaan.
 
Tuon illan jälkeen olin ja olen edelleen todella innostunut ihonhoidosta. Sain kokeilla kaikkia tuotteita ja hemmotella ihoa. Miulla oli yksinkertaisesti hauskaa kokeillessa kaikkia ihania ja ylellisiä ihonhoitotuotteita. Korkean laadun huomasi jo heti kättelyssä puhumattakaan käytettäessä tuotteita päivittäin. Juuri tulokset on tärkeintä. Toki olisi ihanaa, jos tuotteet vielä tuoksuisi hyvältä, mutta suurin osa on hajusteettomia. 
Mary Kay on korkealaatuista kosmetiikkaa hintaan, jonka voi maksaa (monella keskitason kosmetiikalla on samassa hintaluokassa pyörivät hinnat, eikä tuote ole lähellekään niin tasokas ja hyvä kuin tämä), tässä saa palvelua ja opastusta ja asiakkaalla on aina 100% tyytyväisyystakuu. 
 
Aloitin myös itse kauneuskonsulttina, koska todella tykästyin Mary Kayhin ja saan tuotteet itselleni edullisemmin. Tämän matkan aikana olen oppinut valtavasti ihonhoidosta ja kokeillut uusia juttuja, kuten ripsiseerumia. Samalla olen auttanut muita naisia ihonhoidossa antaen henkilökohtaista palvelua ja opastusta. 

Mary Kaytä on saatavilla ainoastaan kauneuskonsulttien kautta. Jos kiinnostuit, niin katso oman paikkakuntasi kauneuskonsultti täältä. Jos puolestasi asut Espanjassa, niin tervetuloa! Autan mielelläni kaikissa ihonhoitoon liittyvissä asioissa.

Näin tosiaan tutustuin Mary Kayhin ja ehdottomasti haluan kannustaa muitakin tutustumaan. Ennen poukkoilin lukemattomien merkkien välillä olematta koskaan täysin tyytyväinen. Olen kokeillut monia merkkejä, eikä yksikään ollut mitenkään parempi kuin toinen. Jotkut tuotteet jopa osoittautuivat vikatikkiostoksiksi. Kokeillessani ensi kertaa Mary Kaytä, niin eron huomasi. Se on merkittävä. Tämä on paras merkki, mitä olen koskaan kokeillut. Miusta tuli kerrasta merkkiuskollinen. Nyt vain Mary Kaytä, kiitos.
 post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)