tiistai 15. huhtikuuta 2014

KUVAHAASTE 2/5

Tää on just tätä, kun ei muista ottaa kuvia. Ei sillä, että olisi ollut jotenkin erikoisempi päivä, kaiken kukkuraksi vieläpä maanantai. Tässä siis yksi ainoa kuva eiliseltä. Ainakin se kuvastaa hyvin minun päivääni.

Vaikka asun Espanjassa, kaukana kaukana Suomesta, niin ihan tavallista arkea täälläkin eletään. Eilen oli juuri sellainen tavallinen arkipäivä. Tosin ihana sellainen, koskapa vihdoinkin se on täällä! Kevät!  Ja sen mukana tuoma entistäkin iloisempi mieli. Niin vähän siihen tarvitaan. Lämmin auringonpaiste ja kukkivat juudaksenpuut saavat ainakin tämän tytön hyvälle tuulelle. 

Tosin huhtikuu on myös se kuukausi, jolloin Espanjassa voi sataa ja paljon. On  olemassa sellainen sanonta kuin “En abril, aguas mil.”. Jos siihen on uskominen, niin ehkäpä Pääsiäisenä täällä sataa kaatamalla.
post signature

2 kommenttia:

  1. Heh, Kanarialla törmäsi myös monesti siihen, että "Ai, sä et makaakaan joka päivä rannalla...." Ehei, ihan kuule käyn töissä ja kaupassa ja pankissa ja koiria pissittämässä ja ja ja.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niinpä! :D Moni on luullu myös, että täällä on aina lämmin läpi vuoden. Ehei, kyllä täälläkin voi olla ja on kylymä talvikuukausina. :P Tosta rannalla makaamisesta tuli muuten mieleen, että Kanarialla asuessa olin siesta-aikaan (just silloin, kun aurinko on pahimmillaan) hyvin usein rannalla. :D Se kun oli vain kivenheiton päässä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)