maanantai 14. huhtikuuta 2014

VIISI PÄIVÄÄ KUVINA –HAASTE 1/5

Sain kivan haasteen ystävältäni ja päätin toteuttaa tämän myös täällä blogin puolella. Pitemmittä puheitta kuvia siitä ensimmäisestä päivästä, joka osui eiliselle.

Kiireetön aamupala, kuntoilua aamupäivällä, lounas klo 15 hyvässä seurassa, kävelyä ja auringosta nauttimista, erään sarjan tapittamista. Muunmuassa niistä oli minun sunnuntaini tehty. 
Kuvassa oleva vaaleanpunaisten kukkien peittämä puu on juudaksenpuu -aivan erityisen kaunis tähän aikaan vuodesta kukkiessaan. Toiselta nimeltään se on rakkaudenpuu. Sille on varsin looginen selitys -lehdet nimittäin muistuttavat sydäntä!

Eilen iltapäivällä olin menossa myös puistoon kavereita tapaamaan, kun sattumalta kohdalleni osui pääsiäiskulkue. Riemastuin kovin, koska muistan hyvin sen toissavuotisen kulkueen, jossa kulkivat ilman huppuja. Mikä pettymys! Nyt sain nähdä nämä huppupäiset tyypit kulkueessa, kuunnella rumpujen pärinää ja haistella suitsukkeita. Mikä tunnelma!
Pääsiäiseksi on suunnitelmissa visiitti espanjalaiseen pikkukylään, jonne kokoontuu koko suku. Kiva pääsiäinen siis tiedossa! Sitä odotellessa.  
post signature

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei, kiitos hyvästä kysymyksestä. Nyt täytyy sanoa, etten tähän hätään tiedä. Mutta lupaan selvittää ja kirjoittaa pääsiäispostaukseen siitä! :) Rupesi itseäkin kiinnostamaan. :)

   Poista
 2. Minulla on menossa sama haaste FB:ssa! Ihan kiva miettiä mihin kuvaan tiivistän päiväni tapahtumat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä mielenkiintoinen haaste ja olisi mukavaa nähdä myös siun kuvasi! :) Hih, tosiaan, just äskön ajattelin, että en ole muistanut napata kuvia tästä päivästä, mutta.. sit nappasin sen yhden kuvan, joka kuvastaa aika hyvin tämänpäiväistä. :P

   Poista
 3. Huiman näköisiä tyyppejä nuo huppupäät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on ! :D Eilen vieläpä kun olin kävelemässä ja ennen minua kulki nuorisoporukka, niin sanoivat vitsillä kulkueen huomattuaan, että tuossa menee ku klux klan. :O Täytyypä tosiaan selvittää noiden huppujen tarkoitus, josta lisää myöhemmin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)