keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

KUVAHAASTEEN KOLMAS PÄIVÄ JA PÄIVÄN PIRISTYS

Eilen tiistaina tuli käveltyä toodella paljon. Vieläpä korkokengillä. Tutustuin uusiin ihmisiin, näin kaveriani ja söimme jogurttijäätelöt.
Tällaisissa maisemissa liikuskelin. Zaragozan keskusta on pieni ja kaunis. Siellä on melkein kylämäinen tunnelma, mikä on outoa, kun kyseessä on hivenen suurempi kaupunki kuin Suomen pääkaupunki Helsinki.

Täällä on lukuisia vanhoja rakennuksia katukuvassa, jopa raunioita. Niissä on aitoa historian havinaa. Yksi noista historiallisista rakennuksista on Paraninfo. Tuo kuvan taustalla näkyvä rakennus. Kerroin siitä vain vähän aikaa sitten täällä klik. Pidän keskustan alueesta ja kävellessä ajattelin, että nyt pakko muistaa ottaa edes se yksi kuva menossa olevaan haasteeseen. 

Päivän piristys
En ole muuten tehnyt Päivän piristys-juttua miesmuistiin. Postaussarjaa, jossa olen esitellyt matkani varrelle sattuneita kummallisuuksia. Tässä pitkästä aikaa piristystä päivään. Kuvassa on pankkiautomaatti. Ei mitään erikoista… 

Mutta entäs nyt, kun vien kameran kauemmaksi?


Tämä perin kummallisen näköinen pankkiautomaatti tuli vastaan, kävellessäni Zaragozan keskustan tuntumilla. Suureksi mysteeriksi jäi, mille pankille se kuuluu. Se oli kuitenkin ihan toiminnassa oleva, koskapa immeiset nostivat rahaa. Hui! Itse en uskaltaisi laittaa korttiani siihen. Uskaltaisitko sie?
post signature

2 kommenttia:

  1. Oho! Onpa erikoinen automaatti. Minä kyllä mieluummin etsisin toisen koneen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! :D Se olisi varmasti fiksuinta. On niin epäilyttävän näköinen koje. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)