keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

KUVAHAASTE 4/5

Neljättä ja samalla toiseksi viimeistä päivää viedään! Otin tänään niin paljon kuvia, että kännykän akku melkein loppui ja omakin kuvakiintiö täyttyi. Niin paljon kuin kuvaamisesta pidän.

Aamupäivällä menin naapurin tädin luokse. Ensin otin muutaman kuvan hänen upeasta kukkien ja kasvien täyteisestä terassista ja sitten kaupunkikierrokselle. Niin ja haistelin muuten myös tuota kuvan ruusua. Voi, miten ihana tuoksu!
Ilma oli mitä hienoin, +25 ºC. Aurinko tosin alkaa olla jo suorastaan polttavan kuuma. Edelleen laitan kuitenkin pitkälahkeiset housut ja paidan, koska haluan suojata ihoani auringolta. Kasvoihin olisi kiva saada rusketusta, mutta eipä tällainen kalpeanaama kovin helposti ruskistu. Suomeen menen toukokuun puolessa välin lomailemaan, joten siihen mennessä olisi kiva saada väriä pintaan. Täytyisi kai ottaa se projektiksi, koska minä en ulkona kävelemisellä saa rusketusta, vaan joudun ottamaan aurinkoa erikseen. 
Kaupungilla kävimme näyttelyssä, jossa oli hienoja taidetöitä esillä. Sen jälkeen vain kuljeksimme pienillä, kapeilla kaduilla ja sain muistutella mieleeni paikkoja, joissa en ollut vieraillut aikoihin. 

Illalla menen melko varmasti kuntosalille, jos pääsiäisjärjestelyiltä ehdin. Käyn myös kukkakaupassa. Huomenna matkaamme erääseen pieneen, espanjalaiseen kylään. En tiedä, milloin palaan koneen äärelle kirjoittamaan pääsiäisartikkelia, mutta milloin ikinä se onkaan, niin viimeistään silloin laitan viidennen päivän kuvat. Mitä ikinä se sitten tuokin tullessaan.
 Hyvää Pääsiäistä kaikille!
post signature

4 kommenttia:

 1. Todella ihania kuvia! Oletko töissä jossain, kun sinulla tuntuu olevan niin paljon muuta tekemistä? Mihin kaupunkiin olet Suomen puolelle tulossa? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kännykällä oli tosiaan kätevää ottaa kuvia, vaikka ne on vieläkin huonolaatuisempia kuin toisella kameralla. Juu, eilen en tosiaan tehnyt töitä, varmaan siitä tuo vaikutelma. :D Mutta alkuviikosta kyllä touhusin. Työskentelen Mary Kayn kauneuskonsulttina. Ja sarjakuvantekijänä, miulla on oma sarjakuva, jota on julkaistu Suomessa lehdissä ja nyt alkaa näyttää, että strippejä on kertynyt sen verran paljon, että voisin alkaa työstää sarjakuva-albumia Jee! :) Miulla on lento Kuopioon, jossa näen hyvää ystävääni ja sieltä matka jatkuu Pohjois-Karjalaan. :) Päässä soi jo Leevi and the leavingsin "Minä lähden Pohjois-Karjalaan, vaihdan farkut verkkarihousuu, kotiseudulle Pohjois-Karjalaan, juon kaljaa auringonnousuu..." :)

  VastaaPoista
 3. Niin upeita kuvia!<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)