perjantai 2. maaliskuuta 2012

RUSKEA ON NYT IN

Talven ja kevään väreissä näkyy nyt paljon ruskeaa. Erityisesti ruskeaa käytetään kengissä ja käsilaukuissa, mutta myös takeissa ja housuissa.

Vinkki: jos ei löydy samansävyisiä kenkiä että laukkua, ei hätää! Nyt on muodikasta yhdistää sävy sävyyn, esim. keskiruskeat kengät ja hieman tummemman ruskea laukku.

Sopivasti ruskeaa
Päivän asu koostuu harmaista housuista yhdistettynä hyvin neutraalinsävyiseen ruskeaan neuleeseen ja keväiseen kukkaistoppiin, jonka pohjavärinä on musta. Mielestäni ruskeat kengät ja käsilaukku sopivat kivasti kokonaisuuteen. Vaikka noissa kuvissa kengät ei nyt erotu ollenkaan edukseen, mutta kyllä ne on oikeesti tosi kivat! :)
Espanjassa uuden vuoden jälkeinen alennuskausi kesti helmikuun puoleenväliin tai loppuun asti liikkeestä riippuen. Harmaat housut olivatkin hieno ale-löytö El Corte Inglésistä. Samoin kengät, jotka ostin Ulanka-kenkäkaupasta hintaan 9,95€ (norm. hinta 30€). Ruskea neule puolestaan oli alkutalven ostoksiani H&M:stä. Laukku on ostettu kiinalaisesta laukkukaupasta, n.6€.

Soutamista ja huopaamista
Espanjaan on nyt saapunut kevät ja päivälämpötila saattaa kohota jopa +20ºC eli ihan kuin Suomen kesä! Illat ja yöt ovat kuitenkin edelleen vilpoisia, joten neule on hyvä olla. On kuitenkin siinä ja siinä, heittääkö talvivaatteet sivuun ja kaivaa kesävaatteet esille. Toisaalta, kuten jo mainitsin, illat ja yöt tuppaavat edelleen olemaan viileitä, joten toistaiseksi talvivaatteet ovat käytössä. Soutaen ja huovaten kohti kesää!
                                                                       Neule: H&M
                                                                       Toppi: C&A
                                                                       Housut: El Corte Inglés
                                                                       Kengät: Ulanka
                                                                       Laukku: kiinalainen laukkukauppa
                                                                       Koru: Virosta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)