perjantai 16. maaliskuuta 2012

SERRANON PERHEESTÄ TUTTU NÄYTTELITÄR SAAPUU KAUPUNKIIN

Kun kuulin Veronica Sánchezin tulevan La Buena Estrella –tilaisuuteen, en voinut kuin hihkua ilosta! Veronica Sánchez on upea ja rohkea näyttelijätär. Suomalaiset muistanevat hänet Serranon perhe –sarjasta, joka teki lähtemättömän vaikutuksen ja oli todella suosittu.

Minulla on ollut ilo tavata muutamia Serranon perheestä tuttuja näyttelijöitä täällä Espanjassa. Olen jopa saanut muistoksi yhteiskuvan Jesús Bonilla (Santi) ja Antonio Resinesin (Diego) kanssa. Muistin mainita Jesúkselle, että suomalaiset todella pitivät Serranon perhe-sarjasta. Tämä tapahtui ennen blogin aloitusta, mutta sehän ei tarkoita sitä, ettenkö joskus tulevaisuudessa tee postausta näistä ja silloin varmastikin tulen laittamaan yhteiskuvan tänne.

Veronica Sánchez on kotoisin Sevillasta (1.7.-77). Hän opiskeli Madridissa näyttelemistä ja tekikin opintojensa loppupuolella muutamia teatterirooleja. Veronica pääsi elokuvaan Al sur de Granada (2003), mutta suuren yleisön tietoisuuteen hän ponnahti Serranon perhe –sarjan kautta. Serranon perheen ohella Veronica jatkoi myös elokuvien parissa ja sarjasta poistuttuaan hän on keskittynyt vain elokuviin. Veronica on menestynyt elokuvanäyttelijättärenä ja ollut ehdolla moniin palkintoihin. 

Hienoa, että Veronica tulee kaupunkiin ensi viikolla. On aina niin upeaa nähdä näyttelijöitä ja kuulla heidän mietteitään. Samalla pääsee näkemään millaisia he oikeasti ovat. Elokuvamaailma on niin kiinnostava, eikä vähiten siksi, että olen päässyt avustaksi joihinkin elokuviin, mutta ennen kaikkea elokuvat ovat nautinto ja elämys. Elokuvien ansiosta voi kokea ja elää niin paljon ja juuri siksi ne ovat tärkeitä.  

Ps. Mikäli joku haluaa kysyä Veronicalta jotain, niin otan mielelläni vastaan kysymyksiä sähköpostiini vinna.vivi@yahoo.es

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)