keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

JO TOINEN LAUKKULÖYTÖ KIRPPARILTA (!)

Tänään tein mahtavan laukkulöydön kirpparilta. Menin sinne pyörähtämään pyöräajelun lomassa (eilen pyöräilin 60 km ja tänään 16 km). Käsveska kiinnitti huomioni heti, sillä tuontapaista neliönmallista laukkua olin ajatellut pidemmän aikaa ja nyt se suorastaan kirjaimmelisesti käveli vastaan. Hinta oli vain 2€, joten oli ihan pakko ostaa se siltä istumalta. Normaalisti en tee heräteostoksia, mutta tämän kohdalla tein poikkeuksen.

Olen ihan innoissani tästä laukusta, koska siinä on taas sellaista vanhan ajan platinaa. En tiedä meneekö vintage-kategoriaan, mutta pääasia, että minä tykkään. Kaiken lisäksi se tuntuu laadukkaalta.

Kuvassa laukku näyttää tosi isolta. Ihan noin iso se ei ole, miltä vaikuttaa, vaan se on sellainen keskikokoinen. Väriltään se on tummanruskea. 

Tämä on jo toinen laukkulöytö samaiselta kirpparilta tälle vuotta. Aikaisemmasta löydöstäni kirjoittelin täällä klik. Molemmissa veskoissa on jotain kivaa. Se aikaisempi on itse asiassa päässyt jo käyttöön, sillä juhannuksena se keikkui olkapäälläni. 

Yhtä asiaa minä kyllä ihmettelen. Miten voi olla mahdollista, että näin lyhyen ajan sisään löydän jo toisen yli-ihanan laukun? Niitä tulee ostettua muutenkin todella harvoin. 

Niinpä minun oli pakko kysyä kirpparin pitäjältä, mistä hän näitä ihania laukkuja oikein löytää. Vastauksena kuului, että milloin mistäkin.
Pahoittelut huonontuneesta kuvanlaadusta. Kuvailen nyt kännykällä, ja sillä laatu on mitä on.
En myöskään osaa sanoa, mikä minua näissä vanhoissa laukuissa kiehtoo. Mitä kuluneemman näköinen, niin sen parempi! Ei tarvitse olla mikään merkkilaukku, vaan riittää, että malli, muoto ja väri miellyttävät. Ja se, että se on vanha, mutta ei reuhka. Minulla taitaa olla jonkin sortin heikkous näitä käsveskoja kohtaan, mutta toisaalta eihän naisella voi olla liikaa laukkuja, eihän?
post signature

5 kommenttia:

 1. Ainakin kuvassa näyttää laadukkaalle! Sopivan kokoinen arkilaukku, mahtuu varmasti kaikki oleellinen. Toi kiva aina laukuissa, jos on mahdollista kantaa sitä joko olalla tai kädessä.

  Aika huimia pyörälenkkejä olet vedellyt! Siellä on tainnut olla poutaisempaa kuin täällä Hämeessä. (Tai sit sä olet kastunut pyöräretkilläsi!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Uskoisin näin olevan. :) Totta, aika kätevää, että hihnan lisäksi on kantokahva. :)

   Joo, voi vitsi, ihan itsekin ihmettelin, kun jaksoin. Nyt Suomeen paluun jälkeen on ollut huonoa tuo liikkuminen. Toki en yhtä kyytiä ajanut 60 km, vaan ensin aamupäivällä 30 km ja sitten päivemmällä toinen mokoma. Mut tosiaan mahtavaa, kun jaksoin. Tulihan sitä talvella kyllä urheiltua verrattain paljon, joten miulla oli kai hyvä pohjakunto ja ei tuo tuntunut edes kovin raskaalta loppujen lopuksi. :D

   Poista
  2. Ai niin, täällä on kyllä ollut viime päivinä ihan jees ilmat, puolipilvistä. Enkä onneksi kastunut pyörällä ajellessa. Viimeiset 10 km aikana satoi, mutta hyvin vähän ja eilen ei satanut ollenkaan ajon aikana. :) Juhannuksenakin oli niin nätti keli, että vau. :)

   Poista
 2. Oletpa sinä pyöräillyt pitkiä matkoja. Upean laukunkin olet löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo, ajattelin nyt tempaista, kun en ole päässyt liikkumaan -oon ollu liian kiireinen! Kiitos! Tuo laukku on tosi ihana ja ihanaa, kun se päätyi miulle. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)