sunnuntai 26. helmikuuta 2012

MARS, MATKALLE!

Matkustaminen on ihanaa, vaikkakin se vie rahaa ja itse siirtyminen paikasta A paikkaan B on monesti varsin epämukavaa. Vaivannäkö ja lähtö kannattavat, koska upeat asiat ovat vasta edessäpäin. Matka on kokonaisvaltainen elämys, jota voisi verrata seikkailuun, joka on kuin hyppy kohti tuntematonta ja täynnä odotuksia. Matkustamisen sanotaan myös avartavan ja paljon matkustaneena allekirjoitan sen.

Matkalla on mahdollisuus nähdä ja kokea uusia asioita, oppia uutta ja saada muistoja, jotka vielä vuosien jälkeen lämmittävät mieltä. Matkan pituus ei ole oleellista. Lyhyelläkin matkalla voi nähdä ja kokea paljon uusia asioita. Tärkeintä on ottaa matkalle mukaan avoin ja iloinen mieli sekä ripaus uteliaisuutta.

Jos joku on eri mieltä, niin lue otsikkoteksti vielä kertaalleen ja toteuta se. Eiköhän se mieli muutu, ja jos ei, niin lueppas vielä kerran, mitä on tärkeintä ottaa matkalle mukaan.

Vakavasti puhuen ei kaikkien tarvitse mennä matkalle, jos ei huvita. Jos joku on mennyt matkalle ja matka epäonnistui, niin se johtuu siitä, etteivät odotukset yksinkertaisesti ole täyttyneet. Otetaan esimerkiksi matka vaikka Espanjaan. Moni varmasti toivoo aurinkolomaa, lämpöä ja aurinkoa. Jos loman aikana yllättää sade, on se totta kai pettymys ja pahimmassa tapauksessa loma on pilalla. Juuri tästä on kysymys, jos loma menee mönkään: odotukset eivät täyttyneet. Jos siis lähtee avoimin mielin reissuun ilman suuria odotuksia, voi yllättyä positiivisesti. Eli mars, matkalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)