keskiviikko 15. helmikuuta 2012

SERRANON PERHEESTÄ TUTTU ALEXANDRA JIMÉNEZ JA MUITA JULKISUUDEN HENKILÖITÄ

Tänään illalla pääsen taas promotilaisuuteen, jossa ovat paikalla Serranon perheestä tuttu Áfricaa aikoinaan esittänyt näyttelijätär Alexandra Jiménez kera Raul Arévalo ja ohjaaja Javier Ruiz Caldera. Kolmikko tulee uuden elokuvan ”Promoción fantasma” tiimoilta.

Elokuvan trailerin voi katsoa Youtubessa.
 
Huomenna taasen pitäisi olla toinen promotilaisuus, johon hieman varauksella suhtaudun, koska missään ei ole ollut mitään tietoa ja sattumalta kuulin asiasta. Toivon kuitenkin, että huomisen promotilaisuus toteutuu, koska se olisi jälleen kerran upea tilaisuus nähdä Espanjan kuuluisimpia tähtiä. Huomenna olisi siis mahdollisuus nähdä livenä Leonor Watling, Miguel Ángel Silvestre ja Mariano Barroso, jotka tulevat esittelemään elokuvaansa ”Lo mejor de Eva”. Kyseessä on siis elokuvan päänäyttelijät sekä ohjaaja. Molemmat näyttelijät ovat todella kuuluisia Espanjassa. Esimerkkinä heitettäköön, että Miguel Ángel Silvestre on kuin Espanjan George Clooney. 

Elokuvan trailerin voi katsoa Youtubessa.
 
Jos joku haluaa siis kysyä näiltä julkisuuden henkilöiltä jotain, niin kirjoita sähköpostiini vinna.vivi@yahoo.es heti oitis ja muista mainita kenelle kysymys on suunnattu! Tarkistan tänään ja huomenna sähköpostin klo 19.30 (Suomen aikaa) ja jos on kysymyksiä saapunut, niin lupaan tehdä parhaani esittääkseni kysymykset. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)