sunnuntai 13. toukokuuta 2012

KAUHUSIRKUKSESSA

Olin odottanut Kauhusirkukseen pääsyä ties miten kauan. Halusin jo viime kerralla, joskus vuos pari takaperin, mennä heidän näytökseensä. Muistan, kun tukka putkella juoksimme sirkukseen ja lopulta jäljellä ei ollut enää yhden yhtä vapaata paikkaa. Kaiken kukkuraksi se oli viimeinen näytös sillä erää. Siitä asti olen toivorikkaana odottanut, milloin he saapuisivat takaisin.

Nyt tuo odotus palkittiin ja viime kertaisesta kokemuksesta viisastuneena ostin liput etukäteen. Kuinkas sitten lopulta kävikään? Menimme eilen sirkukseen ja taas tukka putkella juostiin. Miten meiltä aina jääkin kaikki asiat aina viime tippaan? Lopulta ehdimme kuin ehdimmekin paikalle lunastamaan liput ja heittämällä sisään.

Jo sirkukseen mennessä oli kaikenlaista säikäyttelyä ja kauhutunnelma oli nostettu kattoon. Kauhusirkuksen teema oli Mielisairaala. Sirkusnäytös koostui useasta ohjelmanumerosta, jotka tavalla taikka toisella liittyivät itse teemaan. Monet kerrat haukoin henkeäni ja ihmettelin erilaisten temppujen salaisuuksia. Myös yleisöä otettiin mukaan ohjelmanumeroihin, mikä on aina niin kutkuttavan hauskaa ja luo todella jännän tunnelman. Huumori oli raskaamman puoleista.  Nauroin vedet silmissä ja samaan aikaan toivoin, ettei minua ainakaan napattaisi mihinkään hullutukseen. Sen sijaan oikein mielelläni nauroin, kun eturivin tyypit joutuivat piinapenkkiin.

Yleisesti ottaen Kauhusirkus onnistui olemaan erilainen; pelottava ja hauska yhtaikaa. Ehkä jotain jäi puuttumaan, mutta ehdottomasti todella ainutlaatuinen ja kokeilemisen arvoinen! 


2 kommenttia:

  1. Mikä ihmeen kauhusirkus? En ole ikinä kuullutkaan...kuulostaa aika hurjalta, mutta myös mielenkiintoiselta. :D

    VastaaPoista
  2. Joo, elikä kyseessä Circo de los horrores. Tosiaan hurjan kuuloinen, mutta parasta on se, et se on erilainen sirkus! :) Siinä on kaikki sirkusmaailman elementit yhdistettynä kauhuun.

    Tässä viel heidän nettisivut, jossa heti alussa pitäs näkyä video http://www.circodeloshorrores.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)