torstai 10. toukokuuta 2012

VIISI VINKKIÄ POSKIPUNAN KÄYTTÖÖN

Viekö poskipunan levitys välillä hermot? Tuleeko poskipunasta laikukas tai liian tumma lopputulos? Jos vastasit kyllä, niin kannattaa jatkaa lukemista…

Aikaisemmassa postauksessani kerroin, miten innostuin poskipunasta. Poskipunaa tuleekin tätä nykyä käytettyä ihan päivittäin. Se antaa ihanan pirtsakan ilmeen muuten niin vaalealle tyypille kuin minä, joten en enää luopuisi poskipunasta. Sillä saa kasvoihin tervettä hehkua, ihanaa. 

Poskipunan käyttö on myös opetuttanut. Aina se ei ole ollut niin helppoa, ainakin tuon puuterimaisen poskipunan kanssa. Laitankin tähän nyt viisi vinkkiä, jotka olen oppinut poskipunaa ahkerasti käyttäessäni ja joista varmasti on teillekin apua.

1. Valitse sinulle sopiva poskipunan sävy.
2. Pyöräytä sivellintä poskipunassa, ravista ylimääräiset punat pois ja sen jälkeen levitä kämmenselälle. Tämä vaihe auttaa välttämään ylipunaisuuden ja samalla saat väriä tasaisemmaksi.
3. Seuraavaksi levitä punaa varovasti ja hyvin hellästi poskiluun korkeimmalle kohdalle.
4. Levitä punaa pyörivin liikkein.
5. Häivytä poskipunan rajat sormenpäillä. Tarvittaessa voi käyttää hivenen puuteria.

Vinkki! Jos poskipunaa kaikesta huolimatta tuli hieman liikaa, niin ensiksi kannattaa kokeilla sävyn pehmentämistä puuterilla. Poskipunan käytössä kannattaa olla tarkkana, ettei tule liian punaiset palosireeniposket, mieluummin liian vähän kuin paljon. Tsemppiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)