keskiviikko 30. toukokuuta 2012

LEMPIPARFYYMIT

Tuoksuista ja valinnan vaikeudesta
Hajuvesi on ihana kosmetiikkatuote, jota tulee käytettyä kuitenkin harvoin. Hajuvedet on muutenkin oikeasti melko hintavia, joten mieluiten lykkään ostopäätöstä ja ostan vasta lentoasemalla. Siellä niitä voi ostaa hivenen edullisemmin. Myös hajuvesilaboratoriosta ostaisin ilomielin jäljitelmiä ihan testausmielessäkin, mutta toistaiseksi heidän valikoimassaan ei ole juuri niitä minun himoitsemiani hajuvesiä.Monet kerrat olen myös ihmetellyt sitä, että miksei hajuvesiä voisi myydä pienemmissä pulloissa? Vai olenko ainoa, jonka mielestä nuo hajuvesipullot tuntuu turhan isoilta?

Valinnan vaikeus iskee viimeistään hajuvesiostoksilla. Siellä haistelen miljoonaa eri hajuvettä. Lopulta on nenä niin sekaisin, ettei yksikään hajuvesi tunnu oikealta ja lähden tyhjin käsin. On se niin hankalaa löytää mieleisensä hajuvesi!

Paljastuksia
Ajattelin paljastaa teille lempiparfyymini, jos siitä olisi apua jollekulle hajuvesiostoksilla. Jokaisella on totta kai oma makunsa, mutta aina kannattaa toki olla avoin uusille ideoille!

Viimeksi tuli ostettua Helsinki-Vantaan lentoasemalta hajuvesi Chance Chanel, joka on käsittääkseni melkoisen suosittu. En kuitenkaan ostanut sitä sen vuoksi, vaan koska heti ensi hetkestä alkaen tuoksu miellytti niin kovin. Se on hyvin, hyvin harvinainen tunne hajuvesiostoksilla. Siihen luottaen ja pitkään tuumailtuani, päädyin ostamaan hajuveden ja tyytyväinen olen ollut. Tästä on nyt varmaan aikaa kaksi vuotta ja se on riittänyt oikein hyvin. 

Toinen hajuvesi, josta tykkään todella paljon, on Ming Shu Fleur de l’Aube. Muistaakseni Ming Shu ei ollut ollenkaan pahan hintainen ostaessani sen vuosia vuosia sitten Yves Rocherilta.

Ollessani eräässä kosmetiikkaliikkeessä, sain heiltä näytteeksi Eau de Rochas Eau Sensuelle, johon tykästyin. En vain vielä ole raaskinut ostaa sitä, koska se on niin kallis, eikä asiaan saa apua hajuvesilaboratoriostakaan. Toisella kerralla ollessani taas kosmetiikkaostoksilla, sain näytteeksi  Givenchy Very Irréstible. Myös se tuntui todella ihastuttavalta hajuvedeltä...

Ajatella! Näin helposti löytyi ne omat lempiparfyymit. Minulla, kun on ollut mielessä jo pidemmän aikaan, että hajuvesivarastoa voisi täydentää. Juuri sitä oikeaa hajuvettä ei vain tuntunut löytyvän. Nyt kävi sitten näin, että ihastuin molempiin hajuvesiin! Ehkä osasyynä on ollut se, että sai rauhassa tutkia ja haistella kämpillä ja tietenkin…  näytteiksi annetaan varmastikin niitä hurmaavimman tuoksuisia hajuvesiä. Koukkuun jäin! Täytyy odottaa, jahka seuraavan kerran pääsen lentämään…

Kertokaa ihmeessä omat lempiparfyyminne! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)