keskiviikko 16. tammikuuta 2013

AHMAN TARINA

Menin tänään asioille iloisella mielellä. Ajattelin aloittaa uuden harrastuksen ja siihen liittyen tein muutaman hankinnan. Täällä on oikein mukava asioida liikkeissä, koska normaalisti myyjät ovat todella ystävällisiä ja hymyileviä.
 
Siksi miulta meni vähän pasmat sekaisin, kun tervehdin niin iloisesti myyjää ja sitten ei kuulunut vastaukseksi mitään muuta kuin... hymähdys(?!). Hetken jo melkein mietin, että olenko Espanjassa? Siellä asiakaspalvelun tärkeyttä ei juuri tunneta, tai sille ei ainakaan monessa paikkaa annettu suurempaa arvoa. Tässä tapauksessa kyseessä taisi olla harjoittelija tai muu, kuitenkin nuori, eli nuoruuden piikkiin laitetaan. 

Lähtiessäni pois keskustasta kohti kotia päin, niin näin matkan varrella jotain odottamatonta! Näin sellaisen tummanruskean, kömpelönoloisen hahmon liikkuvan tiellä. Sitä se oli ylittämässä. Eikun auto tien pientareelle olevalle parkkipaikalle ja kuvailemaan. Aika hyvä tuuri, kun just siinä oli parkkipaikka. Tosin miulla ei ollut asianmukaisia vaatteita, joten ketutti, kun upposin lumihankeen ja kunnolla. Mikä ei normaalisti haittaisi ollenkaan, koska silloin normaalisti miulla olisi kunnon talvivaatteet ja toppahousut. 
Ahman jäljessä näkyy viisi varvasta. Jos kyseessä olisi ilves tai susi, näkyisi neljä.
Ahma olikin jo häippässyt paikalta, mutta jäljelle jäivät jäljet kertomaan ahman tarinaa. Se oli lumipenkan yli hyppässyt ja metsään mennyt. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun näin ahman. Toivottavasti näkisin toistekin, kun tämä tämänkertainen näkeminen oli vain silmänräpäys -vilaus ahmasta, joka oli kömpelön oloinen, mutta tosi asiassa yllättävän vikkeläkinttuinen metsän asukki.

post signature

4 kommenttia:

 1. Hui,vasrin isot tassunjäljet! Hei ja toi on todella tyypillistä täälläpäin asiakaspalvelijoille olla asenteella "olen-elämääni-kyllästynyt" :D Silloin kannattaa vain olla kahta kauheammin iloisempi .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, otettiin sellainenkin kuva, että voi verrata miun käden kokoon, niin onhan ne aikas isot. Jännä nähdä noita metsän asukkeja. :)Niin, varmasti on paljonkin sellaisia asiakaspalvelijoita. :D Pitääpä muistaa tuo siun vinkki niiden varalle, hih. :) Oon tainnu kokeilla tuota ollessani itse tarjoilijana aasiakaita palvelemassa. :D Sit on sellaisiakin as.palvelijoita, jotka ei osaa englantia, vaikka sen luulis olevan itsestäänselvyys Suomessa ja as.palvelussa? :D Tässä nyt se oli vain niin ujo, ku viel niin nuori. :P

   Poista
 2. Oho, mua olisi alkanut pelottamaan ja olisin pysynyt vaan tiukasti autossa :D Hyvä, kun sait otettua kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toisenlaisessa tilanteessa olisin minäkin autoon jäänyt ja jatkanut vain matkaa, mutta kun nyt näytti, että enemmän se autoa säikähti ja niin nopsaan hävisikin siitä sitten. :D Ja uteliaisuus voitti sen verran, et halusin jäljistä varmistaa, että olihan se nyt ahma. Ahmaa kun on varmaan muutenkin vaikea nähdä, koska Suomessa niitä on vain 120-140.. Nyt oon jotenkin vieläkin niin innoissani. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)