keskiviikko 23. tammikuuta 2013

BLOGISYNTYMÄPÄIVÄT JA YLLÄTYSARVONTA

Tänään on nyt se päivä, jota salaa pelkäsin tulevaksi ja nyt se on tullut. Miun blogi viettää tänään syntymäpäiviä!
 
En voi vielkään uskoa, että aika on kulunut näin nopeasti. Vastahan minä olin Espanjassa. Tasan vuosi sitten perustin blogin, koska kirjoitusvimma kasvoi kasvamistaan. Pistin blogin alulle ja kirjoitin mitä monenlaisimpia juttuja. Kirjoitin matkoista, tapaamistani julkisuuden henkilöistä, espanjalaisesta ruoasta, vaatteista… Intohimonani ovat elokuvat ja sarjat, mikä on täällä näkynyt arvostelujen ja suositteluiden muodossa.

Tänään minulla on myös tuplan verran aihetta riemuun, kun sain töitä ja olen myös ahertanut sarjakuvien kimpussa näinä päivinä. Minulla tulee olemaan kaikenlaista hässäkkää nyt, kun aloitan muuton. Suomessa pysytään. 
Kuva on muokattu ja lainattu täältä.
Se ei kuitenkaan estä seuraavaa… Eli juhlistaa syntymäpäiviä pienen arvonnan muodossa. Ensiksi ajattelin, etten järjestä arvontoja, koska tämä ei ole kaupallinen blogi. Täällä ei ole mainoksia. Minulla ei myöskään ole yhteistyökumppaneita. 

Mutta koska jollainlailla halusin muistaa lukijoitani, joita ilman tätäkään blogia ei olisi, niin päätin sen kunniaksi järjestää tällaisen pienen arvonnan. Antaminen tuo minulle paljon iloa, joten pistän hyvän kiertämään.  

Arvontaan osallistuaksesi, vastaa seuraavaan kysymykseen kommenttiboxissa:
Mikä/mitkä postaukset ovat mielestäsi olleet parhaimmat postaukseni? Perustelua? Linkkaa postaus/postaukset. Jos sinulla ei ole yksittäistä suosikkipostausta, niin kerro, millaisia postausia olet tykännyt lukea eniten? :)

Arvonnan säännöt:
Saat 2 arpaa, jos vastaat kysymykseen ja linkität tiedon arvonnasta blogissasi

Saat 1 arvan, jos vastaat vain kysymykseen.

Ilmoita vastauksessasi monellako arvalla olet mukana. Jos osallistut rekisteröimättömänä lukija, keksi itsellesi nimimerkki.

Arvontaan osallistuaksesi ei siis tarvitse liittyä lukijaksi. Jos kuitenkin koit blogini kiinnostavaksi, niin klikkaa toki itsesi lukijaksi -ilostuisin kovasti.

Tervetuloa jo mukaan liittyneille uusille lukijoille! :)

Ai niin, ja sitten se palkinto. Se on yllätys! Ei sillä, ettenkö sitä halua vielä paljastaa, mutta kun palkinto on minulle itsellenikin vielä täysi mysteeri! Luultavasti se voisi olla jotain ihanaa kosmetiikkaa, josta olisi varmasti iloa… Laitan kyllä tiedon, kun se selviää!

Arvonta päättyy keskiviikkona 6.2.2013 klo 22.00. Voittaja ilmoitetaan seuraavan päivän postauksessa.

Arpaonnea ihan kaikille!!!
post signature
Ps. Arvontaa saa osallistua ihan jokainen. Jos blogini ei ole entuudesaan tuttu, niin kirjoita kommenttiboxiin, millaisia postauksia lukisit mieluiten blogeissa? Millainen blogi on hyvä? Vastauksilla on tarkoitus kehittää tätä blogia.

23 kommenttia:

 1. Hei! Minä voisin lähteä kahdella arvalla mukaan. Minä olen tykännyt erityisesti Espanjapostauksistasi, mutta kaikki muutkin ovat kivoja. Parhaimmaksi voisin valita sen Ecco Homo -postauksen - en löytänyt linkkiä siihen.
  Sitten tekemään postausta omaan blogiini tästä, toivottavasti saat paljon osallistujia ja siten lisää lukijoita! (olisit hei laittanut yhden arvan lisää jos liittyy lukijaksi! :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin ja Onnea vain blogillesi ja uudesta työstä!!!

   Poista
  2. Hih, voi tuota Ecce Homoa ja sitä mummoa. :'D Tästä tuli nyt tosi iloinen mieli taas, kun rupesin muistelemaan. Olipas se hulvaton juttu kaiken kaikkiaan. :D Laitanpas tähän linkin, jos joku haluaa lukaista: http://vivivinna.blogspot.fi/2012/09/ecce-homo-epaonnisesta-restauroinnista_17.html
   Hei, kiitos! Odotan innolla uutta työtä ja Espanjaan varmaan lähden sen jälkeen taas, joten toivottavasti pääsen kirjoittamaan siitä lisää. Se onkin yksi lempiaiheistani.:) Juu, toivotaan osallistujia! :)

   Poista
 2. Onnea ihanalle blogillesi! Elokuva-arvostelut ovat olleet mieleeni, sillä olen innokas leffojen katselija itsekin ja täältä olen saanut hyviä vinkkejä siihen mitä kannattaa katsoa.
  Nimim. Riksu
  riikka_kuitunen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kuulla! Tiedän siis tehdä arvosteluja jatkossakin. :)

   Poista
 3. Elokuvahulluna tykkään lueskella elokuva-arvostelujasi!

  evejaron(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kivaa! Arvosteluja tulee siis olemaan tulevaisuudessakin! :)

   Poista
 4. Sulla on ollut monipuolisi postauksia ja kaikki niistä ovat olleet mielenkiintoisia. Oon täällä 38,5 asteen kuumeessa niin sorry, jos kirjoittelen omiani.
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, koitahan parantua! :) Hyvä juttu, että on monipuolista. :)

   Poista
 5. Ehkä oon tykännyt eniten sun espanja-aiheisista postauksista, ne tekee tästä just vähän erilaisen blogin, mistä tykkään! :--) Espanja on vaan niin mielenkiintoinen maa ja sen kulttuuri kiinnostaa, varmaan just siksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa, että oot tykänny! :) Lempiaiheeni nääs. :) Siihen liittyvät jutut on tosiaan tuolla Espanja -ja Matkustus-tunnisteen alla, mut sit kannattaa kurkkia myös Päivän piristys-tunnisteen alla olevia hulluja juttuja, ku ne on Espanjasta. :D Nyt miulla onkin paineita tehdä lisää Espanja-juttuja, mut olen kyl palailemassa sinne tän työkomennuksen jälkeen. :)Ja kyl mie ajattelin tehä lisää juttuja siihen liittyen ennen sitäkin. :)

   Poista
 6. Minulle on jäänyt mieleen sisustuspostauksesi (:
  http://vivivinna.blogspot.fi/2013/01/sisustus.html - se oli jotenkin omaperäinen.

  katrisirvio@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa! :) Se onkin itse asiassa toistaiseksi ensimmäinen ja ainoa sisustus-aiheinen postaukseni, mutta voisin tehdä vielä sisustusaiheisia lisää... Sen verran mielenkiintoinen aihe! :)

   Poista
 7. Hei!
  Yhdellä arvalla mukana jännittävässä arvonnassa! :) Olen uusi lukija, mutta blogiasi lueskellessani tykästyin erityisesti elokuva-aiheisiin postauksiin. Olen itse aika leffafriikki, varsinkin trillerit kiehtovat! Elokuva-aiheisia postauksia odotan lisää, ja myös sisustus-, muoti- ja kauneuspostauksia! :)

  ketkulainen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ilahduttavasta kommentistasi! Ja oikein paljon tervetuloa mukaan seuraamaan! Mukava kuulla, noilla aiheilla jatkamme! :) Elokuva-arvosteluja on varmasti tulossa lisää. Kiva juttu, että myös sisustus kiinnostaa, siitä en olekaan tehnyt aikaisemmin kuin yhden postauksen, mutta tästä on hyvä jatkaa. :)

   Poista
 8. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)5. helmikuuta 2013 klo 22.50

  Elokuva postauksista minäkin tykkään, mutta tulee luettua samalla muitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, todella kiva kuulla! :) Niitä teenkin ihan mielelläni. :)

   Poista
 9. Ei mitään yhtä erityistä, vaan erityisesti monipuoliset kirjoituksesti matkailusta ja
  kauniit kuvat niihin liittyen kiinnostavat.
  Matkailu kun on omakin rakas harrastus.
  Osallistun yhdellä arvalla.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkailu on mukavaa ja aikomus on kirjoittaa siitä enemmänkin. :)

   Poista
 10. Kirjat ja korut ovat suosikkeja, niitä voisi olla enemmänkin.
  1 arpa.
  minttu47

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pitää laittaa korvan taakse. Korut on kyllä ihania. :)

   Poista
 11. Vieläkö juuri ja juuri ehtii. Päivän asu on aina mielenkiintoinen. Yksi arpa.
  Hiisukas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ehdit mukaan ja kiva kuulla, että päivän asut olisi mielenkiintoista. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)