maanantai 7. tammikuuta 2013

KUKONASKELIN

Muistanette, kun joku aika sitten esittelin ostosjuttujani Espanjasta? Nyt vihdoin ja viimein pari asukuvaa, jotka on siis jo viime vuoden puolelta nappastu ennen Suomeen lähtöä. 
Tässä asussa kaikki muu on uutta, paitsi nuo kengät. Kukonaskelpaita Camaïeusta, musta hame H&M:stä, sukkikset Calzedoniasta... Jopa tuo pieni, siro musta vyötärövyö, jossa yksityiskohtana on kullanvärinen rusetti, on uusi. Oikeastaan ihan kiva pikku yksityiskohta. Ostaessani tuon kukonaskelkuvioisen paidan oli aika selvää, että siihen tarvitaan joku vyö. Muuten se näyttäisi teltalta, vaikka itse koko on oikea. Vyötärövyö onneksi löytyi SuiteBlancosta.
Tähän asukokonaisuuteen olen ihan tyytyväinen, mutta tuntuu pikkasen liian elegantilta?! Takiksi sitten halusin laittaa nahkatakin, jottei olisi niin eleganttia, mutta eihän se miun ainokaiseni käynyt ollenkaan kokonaisuuteen.Niinkin voi käydä!
post signature

6 kommenttia:

 1. Aivan upea ja naisellinen asu! Riippuu tilanteesta, mutta kyllä tuo aika moneen paikkaan käypi :)

  VastaaPoista
 2. Tää on kaunis ja toi vyö sopii tähän erittäin hyvin, tuo ryhtiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan, ilman vyötä se olisi kuin teltta, joten pikkupakko. :)

   Poista
 3. Tyylikäs ja nätti kokonaisuus ainakin mun mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Välillä vain tuntui hivenen liian elegantilta, mutta ehkä se sitten oli vain omassa päässä. Mut tykkään kovasti tuosta kukonaskelkuosista. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)