lauantai 2. toukokuuta 2015

HOTELLI FLAMINGO, LISSABON, PORTUGALI

Portugalin matkalla yövyimme Marqués de Pombal  -aukion läheisyydessä, sopivan kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Hotelliksi valikoitui Hotelli Flamingo. Käytössäni on eräänlaiset hotellikriteerit, joiden perusteella paras hotelli seuloutuu.

Kuvauksen perusteella Hotelli Flamingo näytti täyttävän nuo kuuluisat kriteerit eli aamupala, 24 h vastaanotto, hyvä sijainti, edullinen hinta, televisio, oma kylpyhuone. Lisäksi siellä piti olla kylpyamme.

Hotelli on remontoitu vuonna 2010.
Kuva on lainattu netistä.
Millaiseksi majoitus sitten osoittautui?
Hotelli oli päällisin puolin ihan siisti. Se oli remontoitu, mutta tuntui vanhalta. Tällaisissa hotelleissa on oma viehätyksensä.

Meille sattui pieni huone, jossa oli pieni kylppäri. Hotellissa on kyllä isompiakin huoneita. Tiedämme tämän kuvista, mutta myös siitä, että ensin laittoivat meidät isompaan twin huoneeseen. Halusimme kuitenkin vaihtaa sen double-huoneeseen, vaikka se olikin pienempi. Siellä oli kuitenkin juuri ne mukavuudet, mitä pitikin olla (esim. vuodevaatteet, pyyhkeet) -paitsi se kylpyamme. Sitä ei ollut. Hiustenkuivaaja oli todella vanha ja sai varoa, ettei se säry käsiin. Televisio oli myös pieni ja vanhanaikainen mötikkä.

Patja oli todella kova omalle selälleni, kun taas miehen mielestä se oli juuri sopiva. Tyynyt olivat ihan kamalia, kovia ja möykkymäisiä. Patjat ja tyynyt kaipaisivat kovasti päivitystä! Kuten myös telkkari, vaikka asiansa ajoikin.

Huoneesta avautui näkymä sisäpihaan ja varmaan osittain sen ansiosta oli hiljaista ja rauhallista. Eikä muista hotellivieraista kantautunut minkäänlaista mölyä.

Huoneessa oli myös minibaari, jota ei luonnollisestikaan käytetty -paitsi omien eväidemme säilyttämiseen.

Aamupala oli yksinkertainen ja se oli joka päivä sama. Muroja kahta eri sorttia, leikkeleitä, munakokkelia, leipää ja sämpylöitä, voisarvia, voita, marmeladia, kahvia, maitoa ja mehua.

Hotellin sijainti on melko hyvä ja metro lähellä. Hotellissa vastaanotto on auki 24h. Henkilökunta oli ystävällistä.

Suosittelisinko hotellia?
Hintansa puolesta kyllä, jos ei löydy parempaa. Hinta oli todella hyvä! Me emme matkallamme tarvinneet enempää, vaikka se sänky oli epämukava. Jos menen uudestaan Lissaboniin, niin voisin palata tähän hotelliin. Toisaalta varmasti tsekkaisin muut vaihtoehdot ensin läpi. 
                                                                                        Hotel Flamingo
                                                                                        Rua Castilho 41,
                                                                                             Lissabon.
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)