lauantai 16. toukokuuta 2015

LÄHTÖ LÄHESTYY -VAI LÄHESTYYKÖ?

Taas on se aika vuodesta, kun tämä muuttolintu kohottaa siipensä ja lentää Suomeen takaisin kotikonnuille. Lennon pitäisi lähteä Madridista ensi viikolla ja välilasku tuttuun tapaan Helsingissä. Paitsi että lentoni osuu juuri lakkopäiville. Olen kuin tulisilla hiilillä ja odotan palavasti uutisia, vaikuttaako lakko lentooni vai ei.

Minulle tällaista ei ole koskaan käynyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Jos lentoni perutaan, niin joudun lentämään eri päivänä. Katsotaan siis, miten käy. Jos lentoni toteutuu suunnitelmien mukaan, niin matkastani kotikonnuille tulee pitkä. Välilasku Helsingissä ja siellä palloilua peräti viisi tuntia. Saiskohan ottaa mukaan pari tulitikkua..? Vois laittaa ne silmiin, etten ihan nukahda kentällä ja menetä jatkolentoani. ;)
Kaikesta huolimatta lento kotikonnuille tuntui parhaimmalta vaihtoehdolta. Toinen vaihtoehto olisi ollut ottaa juna Helsingissä, mutta mutta... Minulta meni VR:ään luotto kauan sitten ja toisekseen liput tulee ihan yhtä kalliiksi kuin lentäen. Mieluummin olen ne viisi tuntia kentällä kierrellen kauppoja (ja lukien) kuin junassa istua töröttäen. 

Mukava nähdä omaa perhettä pitkästä aikaa! On myös kiva viettää kesää Suomessa. Aijon myös hyödyntää sen ajan ja tehdä töitä. 

Vaikka matka alkaa vasta ensi viikolla (kyllä, lakkouhasta huolimatta olen vakaasti päättänyt päästä Suomeen ensi viikolla), niin olen aloittanut jo matkalaukun pakkaamisen. Inhoan kaikenlaista kiirettä, joten pikkuhiljaa olen jo ruvennut täyttämään laukkua. Tästä laukusta tulee vähän painavampi kuin normaalisti, sillä haluan viedä ainakin osan vuosien varrella kerääntyneistä kirjoista ja myydä ne sitten siellä. Sydäntä särkisi heittää kirjoja roskiin, kun olen aina tykännyt kierrättää. 

Sellaisia kuulumisia tällä erää.
post signature

6 kommenttia:

 1. Pidetään peukkua, ettei lakko sotke suunnitelmiasi ja pääset sujuvasti perille. Tervetuloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo suunnitelmien muuttaminen lakon tai muun itsestä riippumattoman syyn takia on niin kökköä... Toivotaan, ettei lakko sotke miun lentosuunnitelmia! Kiitos, kiitos! :)

   Poista
 2. Toivotaan, ettei lakko vaikuttaisi lentoihisi! :) Aina on inhottavaa, jos matkasuunnitelmat muuttuvat yllättäen, kun on ehtinyt jo kaiken suunnittelemaan alkuperäisten matkojen suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseinen lakko toteutuessaan sotkisi tuhansien ihmisten matkasuunnitelmat. :P Vielä on kai toivoa, ettei vaikuttaisi miun lentoon. Huomenna olen viisaampi. Tosiaan juuri tuo suunnitelmien muuttuminen on inhottavaa. Minäkin ehdin jo ostaa bussilipun, jonka kyllä voin vaihtaa (pientä korvausta vastaan...)...

   Poista
 3. Tervetuloa Suomeen, toivottavasti pääset aikataulun mukaisesti perille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin olisi toiveena, aikataulun mukaisesti! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)