lauantai 18. elokuuta 2012

CHERNOBYL DIARIES (kauhu, v.2012, 93min.)

Ohjaaja: Bradley Parker
Rooleissa: Jesse McCartney, Jonathan Sadowski, Devin Kelly, Olivia Taylor Dudley

Esittely
Neljä nuorta aikuista, Chris, Paul, Amanda ja Natalie, matkustavat Euroopassa. Paul saa idean osallistumisesta opastetulle retkelle Ukrainassa Prípiat -nimisessä kaupungissa, joka hylättiin 1986 ydinvoimalaonnettomuuden myötä. Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan ja pian ryhmä tajuaa, etteivät olekaan yksin...

Arvostelu
Elokuvan aihe oli todella kiinnostava, vaikkakin osittain kliseinen ”joukko nuoria lähtee matkalle…”. Elokuva onnistui kuitenkin jonkin verran nostattamaan jännitystä, mutta sitten se vähän lässähti. Chernobyl diaries herätti kysymyksiä, joihin loppu ei tuonut minkäänlaista selvyyttä. Loppu olikin vähän kökkö -näin suoraan sanottuna.

Näyttelijät olivat melko hyviä ja uskottavia rooleissaan ja missä sitten lie kuvattukin tuo elokuva, mutta ainakin tuli sellainen olo, että olisi oikeastikin voinut olla hylätty kaupunki. Elokuvaan olisi toivonut enemmän syvyyttä ja että olisivat nyt käyttäneet enemmän Chernobyl –aihetta, kun se kerta oli siihen vetäisty.

Chernobyl diaries on ihan kohtalainen elokuva, mutta kauhuelokuvaksi hieman laimea. Sellainen, jonka katsoo ajanvietteeksi, mutta ei muuten järisytä tai vie yöunia.
Kuva on lainattu täältä.


Elokuvan trailerin voi katsoa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)