keskiviikko 8. elokuuta 2012

PUHDISTAVA JA PARANTAVA VESI

Haluaisin nyt jakaa erään artikkelin kanssanne aiheesta vesi ja sen puhdistava ja parantava vaikutus. Luin jutun ja se tuntui niin mielenkiintoiselta, että laitan siitä tänne tiivistelmän. Artikkeli löytyy espanjalaisesta aikakauslehdestä nimeltä XL-Semanal heinäkuun 2012 numerosta.

Vesi ja sen arvoitukset

Masaru Emoto on japanilainen tutkija. Hän on vakuuttunut, että vesi voi parantaa ja hän onkin tutkinut asiaa jo yli 20 vuoden ajan. Vesi voi vastaanottaa tunteiden värähtelyjä. Emoto kertoo, että jos annat vedelle hyviä värähtelyjä, siitä tulee puhdasta vettä. Jos annat huonoja värähtelyjä, tapahtuu päinvastoin. Nämä värähtelyt kulkevat mm. sanojen ja musiikin mukana. Hän ei ole ihan varma, minkälaista musiikkia vedelle pitäisi soittaa, mutta veikkaa että ennemmin Mozartia kuin Elvis Presleytä.

Kaiken alku ja juuri
Emotolla on omakohtaisia kokemuksia veden parantavasta vaikutuksesta. Hän oli pelaamassa golfia Kaliforniassa, kun hän loukkasi nilkkansa. Joku ehdotti, että laittaisi vettä. Emoto laittoi virtaavaa vettä ja hetkessä nilkka parani.

Emoto perustelee teoriaansa siten, että ihminen muodostuu myös vedestä ja jos se vesi on epäpuhdasta, niin silloin voimme huonosti. Kaikki sairaudet alkavat huonojen tunteiden ja värähtelyjen kautta. Ihmiskehossa kaikki on yhteydessä toisiinsa.

Tieteellinen yhteisö suhtautuu Emoton teoriaan hyvin kriittisesti. Emoto harmittelee, että hänen teoriansa tyrmätään ja antaa toisen esimerkin homeopatiasta, josta on myös puhuttu jo 300 vuotta eKr.

Emoto ei ole tiedemies ja sanoo, ettei yksikään tiedemies voisi allekirjoittaa hänen teoriaansa. Maailmaa pyörittävät lääke –ja öljyteollisuus ja se olisi uhka, jos kaikki tietäisivät, että myös vesi voisi antaa energiaa.  Kolmas syy on, että mitä lähempänä olet vettä, sitä enemmän lähestyt Jumalaa ja tiedemiehet eivät tavallisesti pidä Jumalasta.
Kuva on lainattu täältä.

                                                                                                                                                     ***
Totta tai ei, itse pidän tuota teoriaa erittäin mielenkiintoisena ja miksei sitä voisi kokeillakin. Eli kaikki vain soittamaan Mozartia juomavedelle... ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)