lauantai 18. elokuuta 2012

HATUSTA VETÄISTY HOTELLI

Leikittelin ajatuksella, että voisin lähteä Saloun suunnalle ennen Teneriffan matkaa. Salou sijaitsee Tarragonan provinsissa Itä-Espanjassa, Välimeren rannalla. Saloussa minua ei kuitenkaan houkuttele rannat, vaan vesipuisto, joita Saloussa on peräti kaksi kappaletta.  

Katselin ihan huvikseni hotelleja. Jollain ilveellä nettisivu sitten johdatti minut todella viehättävään hotelliin, joka näytti kuin pieneltä linnalta puutarhoineen ja kaikkineen. Itse rakennus on rakennettu jo 1700-luvulla (siglo XVIII), joten voi vain kuvitella millainen historia sillä mahtaa olla takanaan. Hintakin oli enemmän kuin kohtuullinen kera aamupalan.

Hykertelin jo ”löydöstäni” innostuneena ja hyvä etten varausta jo tehnyt siltä istumalta –niin innoissani olin! Päätin varmistaa missä Vila Real tarkalleen ottaen onkaan. Loitonsin ja loitonsin karttaa. Aloin jo ihmettelemään, missäs se meri olikaan… Noh, melkein vedin aamukahvit väärään kurkkuun, kun tajusin kyseisen hotellin olevan Portugalissa! Miten voi olla mahdollista? Minähän katselin hotelleja Saloun suunnalta. Kirjaimellisesti siis hatusta vetäisty hotelli! ;)
Kuva on lainattu täältä.
Kuva on lainattu täältä.
Kuva on lainattu täältä.
Kyseessä on Quinta do Paço Hotel ja sen verran upean oloinen, että päätin kirjoittaa pienen postauksen aiheesta. :) Se olisi aika hyvä ehdokas miun unelmien hotelli –listalle… Kokemus on osoittanut, että ihanimmat hotellit ovat ne, joiden rakennus on historiallinen tai ovat niin moderneja, että löytyy kaikki nykyajan mukavuudet ja upea sisustus. Tuossa hotellissa yhdistyy nuo kaksi asiaa. Ainakin nyt tiedän, missä majoittua, jos joskus matkustaisin Portugaliin. ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)