lauantai 25. elokuuta 2012

KONEONGELMIA

Heippa! En nyt millään saa Saloun matkan artikkelia, enkä muitakaan juttuja tänne, kun kone ei suostu menemään nettiin. Nettiyhteydessä ei ole vikaa, joten täytyy viedä kone huoltoon vaiheessa, jossa kaikki mahdolliset ja mahdottomat temput ja keinot on jo kokeiltu.

Pahoin pelkään, etten saa tätä ongelmaa hoidettua, kuin vasta Teneriffan matkan jälkeen. Nyt sen verran pääsin netissä piipahtamaan ja ilmoittelemaan. Artikkelit on jo siis kirjoitettu, mutta joskus tekniikkalle tai sen toimimattomuudelle ei voi mitään.

Teneriffan matka on muuten jo hyvin hanskassa. Melko tarkkaan on tiedossa paikat, joissa pitää vierailla ja sopivasti tekemistä ollaan järkkäilty. Nyt kohta käyn hoitamassa viimeisiä matkajärjestelyjä eli ostan linja-autoliput.

Blogini tulee viettämään hiljaiseloa seuraavat kaksi viikkoa, sillä matkan aikana en varmaan mene ollenkaan nettiin. Kommentoida voitte vapaasti (mutta asiallisesti), asetukset on säädetty niin, että kommentit ilmestyvät heti näkyviin, joten voitte myös keskustella. Vastaan kommentteihin, mutta tällä kertaa tosiaan vasta Teneriffan matkan ja koneongelman ratkeamisen jälkeen.

Heti kun tulen Teneriffalta ja saan koneen kuntoon, niin saan lätkäistyä teille lukemista päivittäin. Tulossa on elokuva-arvosteluja, Saloun ja Teneriffan matkajutut sekä paljon vinkkejä niihin liittyen ynnä muuta... Pietään peukkuja, että miun koneongelma selviäisi! Pahoittelut häiriöstä! Disculpe las molestias.

Teneriffalle lähdön aika koittaa siis tiistaina yöllä. Palaan 6.9. Koneen vien heti maanantaina huoltoon ja toivotaan, että se on kunnossa, kun palaan matkoilta.

Hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Kiva blogi sullakin :)! Jos jotain risuja, niin kuvia voisi olla enemmän, ne tuovat aina kiinnostusta :)

  VastaaPoista
 2. Ai samoihin aikoihin ollaan matkalla...me Barcelonassa, sinä Teneriffalla. Ensi viikolla paluu työhön Suomen syksyyn... :( Mukavat lomat!

  VastaaPoista
 3. Tiia: Tosi kiva kuulla, että on kiva blogi! :) Saa taas roppakaupalla motivaatiota jatkaa tämän parissa. Kiitos myös liittymisestä lukijaksi. :) Tottakai risuja saa antaa, niin tietää, missä pitää kehittyä. Kuvia tosiaan voisi olla enemmän, en vain vielä ehkä ole löytänyt sisäistä valokuvaajaani. ;)

  Matkatar: Hih, aikamoinen sattuma olla samaan aikaan lomalla. Toivottavasti teillä oli kiva reissu! Voii, paluu arkeen ei oo kivaa, mutta työ on tosi tärkeä juttu. Olisipa miullakin taas töitä. Tiiä vaikka minäkin tulisin kohta takaisin Suomeen, kun siellä on parempi työtilanne kuin Espanjassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)