sunnuntai 20. tammikuuta 2013

MEKKOHAAVEITA –TAAS

Kesällä unelmoin kesämekosta, jota etsin ja etsin. Oikeaa ei vain tuntunut löytyvän... Kunnes lopulta silloin, kun vähiten odotin, onni potkaisi ja löysin ihan täydellisen mekon! (lue täältä klik) Hyvää kannatti ilmiselvästi odottaa… ;) Kaiken lisäksi hintakin oli juuri sopiva.

Mutta entäs nyt, kun taas himottaisi mekko, mutta hinta on sanalla sanoen hirvittävä? Kyllä, miulla on tällä kertaa Coast-ihastus! Sattumalta törmäsin Coast –merkkiin eräässä blogissa ja heti meni jalat alta.  
Kuva on lainattu täältä.
Merkin vaatteet ovat ihastuttavia, mutta etenkin tässä mekossa on sitä jotain… Voisin nimittäin NIIN kuvitella tämän itselleni kera punaisten korkkareiden, mustien läpikuultavien sukkisten ja punaisen pikkulaukun kanssa. Juuri sellaisen, jonka bongasin viime viikolla kirpparilta hintaan huimat 1€… Ja oli muuten todella siististi pidetty söpöläinen! Pahus, kun en ostanut! Ajattelin sen olevan niin pikkuinen, ettei sille olisi käyttöä… No, nyt olisi! 

Laukku sopisi nimittäin just eikä melkein tämän mekon kanssa. Miulle tämä on melkeinpä ensimmäinen kerta, kun näen jo mielessäni, miten voisin asustaa mekon. Siis ennen kuin olen edes hypistellyt mekkoa kädessäni. Monestihan sitä joutuu pikkuisen tai aika paljonkin miettimään, miten yhdistellä mitäkin. Tämän mekon kanssa sitä ongelmaa ei olisi... Olen myös melko varma, että malliltaan mekko istuisi miulle hienosti. Rakastan mekon yksinkertaisia linjoja. Yläosa on erikoisuudellaan ihastuttava. Mekko peittää myös olkapäät, mikä onkin yksi tärkeimpiä kriteerejäni. Näyttäisi myös, että mekon helman pituus on sopiva (kuvan perusteella), ettei ainakaan olisi liian lyhyt. Miulle harvoin käy sellaiset tosi lyhyet helmat, joten sopiva pituus olisi aikaslailla juuri polvien yläpuolle.
Asusteet voisivat olla vaikkapa tällaisia... Kuvat on lainattu täältä ja täältä.
Eri juttu, milloin mekkoa oikeasti tarvitsisi. Miullahan ei ole pikkumustaa, joten toisaalta tämä olisi ihan täydellinen täyttämään tuon ”tarpeen”. Voisihan sen laittaa esimerkiksi illanviettoon Espanjaan, uuden vuoden juhlaan...

Hinta valitettavasti on liian korkea mekosta, jonka pitämiskerrat vuoden aikana olisi laskettavissa yhden käden sormilla... Tällä kertaa on tyydyttävä haaveiluun. Tuo hinta ei olisi niin kammottava, jos kyseessä olisi vaate, jota myös käyttäisi ahkerasti.

Mutta siitä huolimatta haaveilen tästä. Olisihan se laatua ja silmiä hivelevän upeaa designia... Jospa sittenkin… some day! Jos ja kun jossain vaiheessa hankin pikkumustan (sellainenhan jokaisella naisella pitäisi olla, gröhöm...), niin haluaisin kyllä ehdottomasti tämän, enkä mitään muuta. Salamarakkaus! I ♥ kuvan mekko. Oih ja voih!
post signature

10 kommenttia:

  1. Onhan tuo aika hintava mutta toisaalta loppuelämän sijoitus. Jos vaan pysyy saman kokoisena ettei mekko liian pieneksi niin mekkoonhan kannattaa sijoittaa :) Itse tykkään tosta pitsisestä yläosasta. Äidilläni on punaiset korkkarit ja ovat todella kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä pointteja! :) Pitää miettiä ja pohdiskella tätä mekkojuttua. Asusteillahan sais sitten vähän vaihtelua... Tuo pitsinen yläosa sopii tuohon niin ihanasti ja se on se juttu, joka tekee tästä mekosta erityisen. Hih, äidilläsi on hyvä maku. Punaiset korkkarit on aina kauniit. :)

      Poista
  2. Oon ostanut Marimekolta kalliimpia n.150-250e mekkoja ne ovat ajattoman klassisia, ei oo olleet virheostoksia ;)kun ostaa mielesen niin sitä tulee pidettyäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tuo on kiva kuulla! :) Itse en viel ookaan ihan noin kalliita mekkoja hankkinu, kun oon vaan aina säästänyt matkoihin. Nyt alkais tuntua, et tekis mieli hemmotella vaikka itse ostetulla synttärilahjalla. ;) Miun täytyy puntaroida tätä. 8) Pikkumusta on kyl monikäyttöinen mekko, ajaton. Siinä mielessä se ei olisi virheostos.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. On, on. Tosi upea! Tätä minä oonkin nyt viime päivät vaan ihastellut ja miettinytkin, raaskiako ostaa vaiko ei... :D Mut upea on! Ja sit oli kiva nähdä se videokin, miten se istui mallille ja ei näyttäisi ollenkaan hullummalta. :) Voih että. :D Miten voikin yks mekko saada pään näin pyörälle? ;)

      Poista
  4. No ompa upea! Minäkin toin kerran matkoilta mekon joka maksoi 180 € ja olin kauhuissani hinnasta, mutta on sitä mekkoa tullut ihan hyvin käytettyäkin monessa juhlassa. Minäkin tykkäisin muuten tuosta mustasta, se on aivan upea. Vähän kun saisi mahapömppistä pois niin sitten vois sopia meikäläiselle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva kuulla, että pidät tästä! Kolminumeroinen hinta kyllä varmastikin pistää mietityttämään ja en ihmettele, että kauhistutti. Mutta tuossa kävi hyvin, kun sitten myös olet käyttänytkin sitä! :) Eli loppujen lopuksi hyvä ostos. :) Ja kyllä mekot on ihania, minäkin haluaisin käyttää enemmän, mutta kai sitä on niin kriittinen oman vartalon suhteen, et sit tuntuu, ettei kovin moni mekko käykään. Tämä mekko on kyl niin kivan mallinen, et uskon sen käyvän monille vartalotyypeille. :)

      Poista
  5. Kaunis, ja ihanat kengät ja laukku! Hyvää kannattaa joskus odottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Tosiaan onnistunut luomus. Ei voi muuta kuin ihastella. ;) Joo, hyvää kannattaa odottaa. :) Joskus ei ole muutakaan vaihtoehtoa. :P

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)