maanantai 14. tammikuuta 2013

NE YKSITOISTA...

Jipii, sain ihanalta Miss Bubble’s lifestylen SatuMarialta kivan haasteen, johon ilomielin vastaan. Tehtävän anto on tämä:

                                               1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
                                        
                                                2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.

        3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.

          4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa jolla on alle 200 lukijaa.

                         5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut, ja kertoa se myös heille.

                                                 
6. Ei takaisin haastamista.
11 asiaa miusta..
1. Rakastan matkustamista ja monesti suunnittelen seuraavaa kohdetta, mitä näkisin ja milloin. Haaveissa olisivat Venäjä, Puola, Unkari, Skotlanti, Sveitsi, Norja, Uusi-Seelanti, Japani, Kiina, Kroatia, Yhdysvallat, Italia, Kreikka ja Turkki. Näin aluksi...
2. Matkustamisessa parasta on uusien paikkojen ja maisemien näkeminen. Se, kun saa tutustua toiseen maahan ja kulttuuriin. Kokemukset. Ihmiset. Museot ja nähtävyydet. Historia. Ruoka.


3. Olen asunut Suomen lisäksi Ranskassa ja Espanjassa. Olen ollut vaihdossa Virossa ja Venäjällä.


4. Olen hyvä organisoimaan ja järjestämään esim. matkoja. Olenkin suunnitellut ja järjestänyt muutamat matkat kavereilleni. Matkojen suunnittelu (toteutumisesta puhumattakaan) on jotain aivan ihanaa.


5. Olen syntynyt keväällä, horoskoopiltani olen härkä. En usko horoskooppeihin, mutta niitä on hauska lukea silloin tällöin. Yllättävän hyvin luonnehoroskooppi tuntui kuitenkin mätsäävän… ;)


6. En tupakoi tai käytä huumeita. Pyrin elämään terveellisesti. Erityisen tarkkana olen hampaiden hoidosta. Miulla ei ole ollutkaan tähän mennessä vielä yhtään reikää. Koputetaan puuta, huomenna edessä hammaslääkäri. :)

7. Kiinnitän nykyään enemmän huomiota vaatteisiini.


8. Lempielokuvani ovat mm. Titanic, Apocalypto, Terminator I&II, Arkajalat, Hohto, Piukat paikat, Matrix, Tanssii susien kanssa…


9. Miusta on tosi kivaa nukkua kunnon yöunet ja vieläkin kivempaa on nähdä unia. Unimaailmassa kaikki on mahdollista! Näinkin tässä viimeksi unta kuinka voitin lotossa. XD

10. Nautin hyvästä ruoasta ja kokkaan mielelläni. Olen siis kulinaristi! Tykkään käydä ravintoloissa ja maistella uusia ruokia. Opin tämän jalon taidon asuessani Ranskassa... :)


11. Innostun helposti. Silloin saatan viuhtoa käsillä, hyppiä ja pomppia tai tehdä jotain muuta outoa. Pyrin nauttimaan elämän pienistä iloista! Mottoni ovat: 
                                                    Don't dream your life, live your dreams!
                                                                Everything is possible!
                                                                 Per aspera ad astra!

 11 kysymysmiulle...

 1.Missä näet itsesi 10-vuoden päästä?
Työelämässä.  
 
2. Osaatko kertotaulut?
Hih, joo. :) Ja jos ei sujuis, niin viime kädessä laskin pelastaisi. ;)
 
3. Lempivärisi sisustuksessa?
En osaa sanoa tai ajatella vain yhtä tiettyä lempiväriä, vaan pikemminkin haluan nähdä sen ainakin kahden värin kokonaisuutena. Kuten valkoinen ja punainen, tai punainen ja musta... Tein muuten hiljattain ensimmäisen sisustus-aiheisen-postauksen, lue lisää täältä.
 
4. Minkä sisustushankinnan aiot tehdä kevään 2013 aikana kotiisi?
Ei ole aikomuksia tehdä sisustushankintoja, ellen sitten yllätä itseäni ja spontaanisti osta. Haaveissa olisi sellainen ihana, vanha antiikkiarkku, mutta ehkä oikeampi ajankohta sille hankinnalle on sitten tuonnempana. Eri asia löytyykö silloin enää, mutta se on sen ajan murhe! :)
 
 5.Mikä biisi on sinun "soitetuimpien listalla" tällä hetkellä?
Kuuntelen musiikkia yllättävän vähän! Mutta tämän hetken lempibiisi on tämä kappale. Todella kauniit sanat, ken ymmärtää... voin toki suomentaa, jos joku haluaa? :)

6.Mikä on ollut tähän asti paras lomakohteesi ja minne haluaisit matkustaa? Perustelut.
 Pariisi. Rakkauden kaupungissa rakkaimman kanssa. ♥ 
Seuraavaksi haluaisin matkustaa...varmaankin Venäjä, Skotlanti, Unkari tai Turkki. Todella mielenkiintoisia maita ja paljon näkemistä ja tutustumista. 

7. Millaista ruokaa tykkäät laittaa? Bravuurisi? (mielellään lyhyt resepti)
 Ruokaa, joka koostuu monista eri ainesosista, eri maiden ruokia kokeillen. Bravuuri... hmmm... varmaan erilaiset pastaruoat. Reseptikirjani jäi Espanjaan, mutta naputtelen tähän nyt pikaisesti yksinkertaisen pastaruoan ohjeen päästäni eli keitä pasta (esim. spaghetti). Pastan kiehuessa, tee kastike paistinpannulla. Kuullosta sipulisilppu oliiviöljyssä, lisää herkkusieniviipaleet (jos käytät tuoreita, niin paista ne kypsiksi) ja kinkkupalat, kerma (2dl tai enemmän riippuen syöjien eli pastan määrästä) ja ripaus suolaa ja basilikaa. Sekaan voi laittaa myös sinihomejuustoa halutessaan. Kun pasta on valmis, sekoita suoraan kastikkeeseen paistinpannulla. Lopuksi annoksen päälle juustoraastetta ja halutessaan tuoretta persiljaa.

8. Mitä tekisit työksesi ellet tekisi sitä mitä nyt teet?
Haluaisin työskennellä lentoemäntänä. 

 9. Mikä tai mitkä asiat ovat aiheuttaneet sinulle harmaita hiuksia viimeksi?
Isoimpana asiana on nyt se, ettei ole töitä tällä hetkellä. 

10. Jos saisit valita yhden design sisustushankinnan, yhden laukun ja yhdet kengät itsellesi, niin minkä merkkisiä ja millaisia tuotteita valitsisit? (kuvaa mielellään)
Sisustushankinnasta tuli ekana mieleen, kuinka olen jo pitkään haaveillut sellaisesta 3-5 palan taulusta. Eli ne palat ovat erillisiä tauluja, jotka kokonaisuutena muodostavat yhden upean (kukka)taulun. Eihän se ehkä ole designia, mutta...
Kuva on lainattu täältä.
Laukkujen ja kenkien kohdalla en katso niinkään merkkiä, vaan kokonaisuutta (siis ulkonäköä). En kyllä pistäisi pahitteeksi, jos se olisikin joku laatumerkki... ;) Kunhan hinta on kohtuuden rajamailla... Tähän nyt kokosin muutaman laukun, jotka on kovin ihastuttavia... Laukuista nämä ja kengistä nuo.. Ja ja....
Laukku: VALENTINO Kuva on lainattu täältä.
Laukku: GUCCI Kuva on lainattu täältä.
Laukku: BURBERRY Kuva on lainattu täältä.
Tuo Valentinon laukku on todella viehättävä ja näistä ehdoton suosikkini. Tässä kohtaavat upea (lue: paras) design ja hinta, ja kaiken lisäksi vielä alennuksessa (OMG)! El Corte Inglésistä... hmmm, tätä pitää ja sietääkin miettiä, josko innostuisin oikeasti kaupoille.

Valkoista laukkua miulla ei vielä olekaan ja tämä Guccin mustavalkoinen laukku on todella tyylikäs! Se on kuitenkin ihan liian kallis, jotta sitä ainakaan tässä vaiheessa ostaisin. Toki, hyvä laukku on sijoitus pitkäkestoisuuteen ja laadukkuuteen... joten ehkä joskus tulevaisuudessa, hih. :) Tuo Look-and-stop -sivusto ei kylläkään ole itselleni entuudestaan tuttu. Niin ja mainitaan vielä se, että edullisetkin laukut voivat olla yllättävän hyviä ja kestäviä. Edelleen säilössä, vaihtelevassa käytössä ja menossa mukana Ranskasta ostamani 12€:n laukku oli aikas hyvä ostos.

Burberryn laukku taas on kivan erilainen. Ruutukuosi miellyttää. Tosin tässä on vaarana se, että jonkun ajan kuluttua se alkaisi kyllästyttämään (itseni tuntien...) ja muutenkin laukku on ehkä turhan pikkuinen tarpeisiini, vaikkakin juuri pikkusuutensa takia se on niin viehättävä. :) Ymmärsikö joku, häh? 

Niin, vielä niistä kengistä. Miulla on kuin onkin yksi merkki, josta en luopuisi ja jota varmastikin valitsisin lisää, on nimittäin mahtavan rennot kengät eli Vans (tuttavallisesti vanssit). Kenkämerkki, joka yhdistää minua ja poikaystävääni. Tosin El Corte Inglésin sivuilla tuli vastaan mustat kengät, joiden kokoinen aukko miulla olisi kenkävarastossa...
Kengät: D'Chicas Kuva on lainattu täältä.
Nämä kävisi kivasti yhteen asun kuin asun kanssa...

11.Minkä asian haluaisit tehdä, mutta sinulla ei ole riittänyt kantti?
 Haluaisin riippuliitää, mutta en pystyisi siihen koskaan yksin. 
Kuva on lainattu täältä.


Uudet 11 kysymystä 
1. Mikä on ollut paras lahjasi?
2. Mikä on lempikosmetiikkasi?
3. Miten kuvailisit sisustusmakuasi? (kuva olisi kiva…)
4. Millaisia sisustushaaveita sinulla on?
5. Minne aiot matkustaa seuraavaksi ja miksi?
6. Minne ensimmäinen ulkomaan matkasi suuntautui ja millainen matkasi oli?
7. Miksi valitsit kyseisen kohteen?
8. Mikä on lempiruokasi?
9. Millaisen laukun haluaisit ostaa tällä hetkellä? Entä kengät?(kuva olisi kiva)
10. Millaiset kuusi adjektiivia kuvaavat sinua parhaiten?
11. Mottosi?

Tämä haaste on jo kiertänyt tosi monessa blogissa mutta koska jo ehdin keksiä nuo 11 kysymystä, niin ihan sillä tietenkin haastan muutaman kivan blogin, jolla on alle 200 lukijaa. :) Silläkin uhalla, että osa on tämän jossain vaiheessa jo tehnyt...


   Teidät on haastettu! 
         Lindsay's Diaries
         Minä nauran auringolle
       Live for today, hope for tomorrow
        Tunnetila
     Step by Step
      Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!
     
 
  post signature

7 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! Vastailen kivoihin kysymyksiisi kunhan ehdin :) Tuo haaveilemasi tauluryhmä näyttää muuten mielenkiintoiselta ja kauniilta. Ei olisi vaikea maalata itse samanlaista -osaatko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä ja ei siis todellakaan mitään kiirettä! :) Ajan kanssa, niin hyvä tulee. Tuo tauluryhmä on tosiaan kaunis ja monet muut tauluryhmät joita näin Espanjassa ollessani. Niissä on ihastuttava idea ja ne on rauhoittavan ja kauniin näköisiä. Osaisin kyllä piirtää tuollaisen ja maalata vesiväreillä, mutta öljyväreillä maalaaminen tauluihin on jo tuntemattomampi taiteen muoto. Miulla on kyllä olemassa öljyvärit ja siveltimet. Eihän se varmaan vaikeaa olisi, jos osaa tekniikan. Nyt rupesi kiehtomaan ajatus oman tauluryhmän tekemisestä! :) Kiitos ideasta! :)

      Poista
  2. Kivoja asioita sinusta :) Voisin kuvitella niin sut lentoemäntänä! Ja toi Burberrynlaukku on noista listaamistasi laukuista ehdoton suosikki, ihana :) Eikä se ruokaohjekaan paha ollut, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh, siulla oli vielä kivempia juttuja omassa postauksessasi. :) Miun postauksesta tuli aikas pitkä! :D Hih, olen itse asiassa kuullut tuon lentoemäntäkommentin minut tuntevilta ja nyt vielä siulta! :) Kai siinä sitten olisi jotain perää, että sopisin siihen. ;) Oi, oi, burberry on kivan erilainen. :) Joo, pastaruokaohje on yksinkertaista, mutta hyvää. Niitä ensimmäisiä reseptejä, jotka oon oppinu Espanjassa. :D

      Poista
    2. Ammateista tuli viel mieleen, että monesti kun on miettiny, mikä olisi se paras, omia mielenkiinnonkohteita jne., niin sitten on tullut vain sellainen olo, että melkein mikä ammatti vain. Tarkoitan, kun en oo missään erityisen hyvä tai huono, sellainen keskiverto ja monet asiat kiinnostaa, niin siitä on sitten välillä hankalaa löytää sitä omaa polkua. Sarjakuvia toki teen edelleen silloin tällöin, mut se on vaan sellainen extra ja oikeastaan enempi harrastus. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Siinä on kuvia vuosien varrelta. Matkakuvat ovat Espanjasta ja Tšekistä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)