tiistai 26. maaliskuuta 2013

KERRAN BLONDI, AINA BLONDI

Päätin mennä kampaajalle näin extempore ihan vain pääsiäisen kunniaksi. Tosi asiassa miun hiukset kaipasi jo kipeästi kampaajan kättä ja saksimista. Latvoja leikeltiin ihan pikkiriikkisen ja tällä kertaa myös laitettiin hiusten väri kuntoon, koska tyvikasvu alkoi olla jo melkoisen jäätävä. 
 
Tätä hain…
Kuva on lainattu netistä.

Ja tällaisen sain…
Tarkoituksena oli saada sellainen tumma vaalea eli luonnollisemman värinen, mutta tällainen tästä tuli. Aikas vaalea lopputulos jälleen kerran. Näin on käynyt miulle useammin, mutta onhan tämä ihan mukava väri. Toki olisihan se saanut olla tummempi. 

Hiusväristä keskustellessani korostin, että minulle on tärkeintä hiusten kunto, joten se varmastikin vaikutti tällaiseen lopputulokseen. Eipähän siinä mitään, pääasia, että hiukset näyttää nyt siistiltä! Lisäksi kampaajalta mukaan tarttui uusi harja, jolla on kivempi sitten laitella hiuksia ja saa kuohkeutta föönatessa.

Nyt vapaapäivän viettoni jatkuu taiteilun merkeissä, sillä rupean tästä sarjakuvien tekoon. Heti, kunhan olen nauttinut lämpöisen teen. Illemmalla, jos vain maltan, olisi tarkoitus lukea Budapestista kertovaa matkaopasta. Toinenkaan lenkki ei olisi pahitteeksi.


post signature

4 kommenttia:

 1. Kaunis hiusväri. Vaalensin hiuksia itse lukioikäisenä ja siitä ei tullut kyllä loppupelissä kuin sanomista. Hiukset hapristuivat ja sai olla koko ajna värjäämässä. Jos nyt vaalentaisin näistä tummista hiuksista vaaleet niin menisin kampaajalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Joo, mie muistankin nähneeni blogissasi kuvan siusta vaaleahiuksisena. :) Miusta siulle kyllä käy tuo tumma nykyinen väri älyttömän hyvin. Eihän se vaalentaminen koskaan tee hyvää hiuksille, mut just siks miekin mieluiten kampaajalla sen teen. :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää väri ja se on tosi raikkaan näköinen vaikka ei olekaan nyt ihan se mitä hait.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :) Vähän harmi, ettei tullu sitä, mitä hain, mutta onhan tääkin kiva. Mut jännää, et oon jo pidemmän aikaa halunnu tollaset tumman vaaleat ja aina vaan tulee tällainen tosi vaalea lopputulos. Hmm. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)