maanantai 25. maaliskuuta 2013

PÄÄSIÄINEN LÄHESTYY

Viikonloppuna on pääsiäinen ja nyt jo olen ihan innoissani, kun näen pitkästä aikaa ystäviäni. Tarkoitus olisi lähteä illanviettoon tyttöporukalla. Siitä on kyllä jo aikaa, kun olen viimeksi ollut missään kemuissa, jaiks. Piristävää lähteä liikenteeseen tuonne yön selkään! Eikä aina olla siellä tiskin takana… ; ) Eipä sillä, tarjoilijan töitä ei ole ollutkaan viime aikoina. Hyvä vain, niin voin keskittyä näihin kahteen työhön.
 
Nyt vain mietin oikeastaan yhtä todennäköisesti kaikkien naisten ikuisuuskysymystä: mitä ihmettä mie puen päälle?! Olen aika varma, että haluaisin laittaa hameen, kun viime aikoina en ole niitä käyttänyt juuri ollenkaan. On ollut niin kylmä, että suosiolla olen laittanut toppahousut. Tylsää. Minä, kun olen tällainen vilukissa. Mutta nyt viikonloppuna aijjon uhmata kylmyyttä, lumimyräkkää, tai mitä ikinä sieltä onkaan tulossa laittamalla hameen. Yläosaksi pitäisi keksiä kaveri.
Todennäköisesti vietän ainakin pari tuntia aikaa peilin edessä ennen illan viettoa kokeillen eri asuvaihtoehtoja, ou nou. Vielä, kun ei ole sitä kristallipalloa, josta näkisi, mikä kävisi minkäkin kanssa. Täytyy selvitellä kokeillen. Luvassa todennäköisesti pitkästä aikaa myös asukuvia. 

Tuossa ylläolevassa kuvassa näkyy miun ensimmäisen peplum-toppini, jonka sain viime viikolla, jee! Se olisi kanssa ihana laittaa päälle, vaikka onhan se tosi kesäinen kukkakuvioineen, enkä tiedä miten kävisi hameen kanssa. Täytyy kokeilla. Tänään sain muuten postissa mustan bleiserin, joka ehdottomasti jää vaatekaappini vakioksi.
post signature

2 kommenttia:

  1. Kiva toppi ja mullakin on yksi musta pitsinen peplun :) Ystävien kanssa vietetty aika on kuin rahaa laittaisi pankkiin! Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, on se vaan niin kiva, ihanaa. :) Totta, ystävät ovat korvaamattomia, siksi yritän pitää heihin ahkerasti yhteyttä, vaikka suurimmaksi osaksi asun kaukana. Kiitos ja hyvää Pääsiäistä siullekin! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)