keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

KESÄVAATEOSTOKSILLA

Pieni ostoskärpänen puraisi minua, kun viime päivät olen miettinyt tulevaa kesää Suomessa. Vaatekaapistani puuttuu kesävaatteet kokonaan! Ne jäi Espanjaan. Ensin epätoivo valtasi, koska olen jo useamman vuoden ajan ostanut suurimman osan vaatteistani Espanjasta ja nyt olen jossain ihan muualla kuin siellä. Asiaa ei myöskään helpota, että täällä ei ole kunnon vaateliikkeitä eli käytännössä minun pitäisi ostaa vaatteet netistä. 
 
Päätin rohkaistua ja tutkia nettikauppojen tarjontaa. Suurempi epätoivo, jos mahdollista, iski, kun alkoi tuntua, ettei vastaan tule mitään kivaa tai jos tuli, niin millaisin hinnoin? Pieni turhautuminen nosti jo päätään. En minä nyt pelkkään mustaan ja valkoiseen halua verhoutua! 
 
Kesä mielessäin onnistuin lopulta löytämään muutaman kivan jutun, jotka pistin tilaukseen. Lisäksi nyt muistin tilata mustan bleiserin, jollaista olen havitellut vuoden päivät. Se on niin perusvaate, ja sellainen tuntuma minulla on, että ehkä jopa voisi sopia minulle aika hyvin. Kaiken kukkuraksi sitä voisi yhdistellä lukemattomin tavoin.

Odotan nyt jännityksellä, mitä tästä miun nettishoppailusta tuleekaan. Osuiko koot oikeaan jne. Kesää varten minulta puuttuu vielä pari juttua, mutta nyt en jaksa enää shoppailla ja katsella yhdessäkään nettikaupassa.

Huomasin vain, että nettikauppojakin on monenlaisia. Joissakin oli tosi hyvin vaatteet esillä ja vieläpä esitelty pienen tekstin kera ja joissain se oli vähän niin ja näin. Vaateostoksilla netissä auttaa paljon, kun näkee kuvan vaatteesta mallin yllä ja jos siinä on vielä catwalk-video, niin vot. Ja mitä meninkään tekemään? Otin ja tilasin sellaisesta paikkaa, jossa ei ollut catwalk-videoita, eikä edes kuvaa vaatteesta mallin päällä (bleiseritilaustani lukuunottamatta). Ei kovin fiksua, varsinkin, kun olen niin nirppanokka vaatteiden suhteen. Niin, ja sen lisäksi tuli tilattua mustaa... Noh, täytyy ristiä sormet ja toivoa, että saan tuurilla edes yhden kivan kesäpaidan… vaikka sitten tummanpuhuvana.

Ja tässä vielä kuvia, mitä tilasin.
Bleiseri, H&M. Kuva on lainattu täältä.
Paita, Only. Kuva on lainattu täältä.
Hihaton paita, Vila. Kuva on lainattu täältä.
Paita, Soaked. Kuva on lainattu täältä.
 Ja mitä en tilannut, mutta jäi kaihertamaan mieltä...
Ralph Lauren. Kuva on lainattu täältä.
Ai niin, huomasin myös, että tutkin kaikki muut nettikaupat paitsi Nellyn. Nelly on paistatellut niin pitkään eri blogien parrasvaloissa, joten suosiolla päätin kiertää kaukaa. 

Ulkona on nyt niin talvinen sää kuin olla voi, joten ihmettelen, miten miun ajatukset voi jo edes olla kesässä. Miulla on vieläpä ihana vapaapäivä -tietenkin juuri silloin, kun kaikki muut ovat töissä. Taidan silläkin uhalla mennä kahvilaan nauttimaan lämpöisen cafe laten ja jos oikein hurjaksi heittäydyn, niin voisin herkutella leivoksella.
post signature

4 kommenttia:

 1. Kiva bleiseri! Oon niin iloinen, kun mun ei tartte ostaa yhtään vaatetta kesäksi, jos ei siltä tunnu. Mulla on kaikkea, ainakin nyt luulen niin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa se todellakin näyttää kivalta ja toivon kovasti, että osoittautuisi ihan yhtä kivaksi myös luonnossa! Bleiserille olisi tarvetta, se toisi vähän ryhtiä pukeutumiseen ja minä loppu viimein olen niin klassinen pukeutuja, että se sopisi minulle varmasti hienosti. Kunhan vain istuisi hyvin... Siulla on kyllä niin hyvä tilanne! Käy melkein kateeks, koska vaatteet ei ole mitään hirmu edullisia Suomessa verrattuna just esim. Espanjan hintoihin ja minäkin monesti menin alennuksiin siellä shoppailemaan, niin sai jopa vielä edullisemmin. Mutta toisaalta, olen minä nyt tämän ansainnut, kun käyn töissä ja vapaa-ajallakin tulee monesti tehtyä töitä. Ja onhan se hyvä välillä uudistaa kesävaatteita, eikä vuodesta toiseen niillä samoilla. ;)

   Poista
 2. Oi tuo Vilan kukkapaita näyttää ihanalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa se näyttää kivalle. :) Itse asiassa se jo tulikin perille ja kun kokeilin, niin vaikka olin tilannut kahta eri kokoa, niin molemmat olivat auttamatta minulle aivan liian isoja. =/ Lisäksi se oli aika läpinäkyvää materiaalia, joten päädyin palauttamaan molemmat. Mutta kyllä ehdottomasti haluaisin kesävaatekaappiini jotain tuollaista vähän erilaisempaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)