keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

VAPAAPÄIVÄ

Eilen ja toissapäivänä vietin vapaita. Silloin, kun kaikki normaalit immeiset ovat töissä. Ei varmaan tarvitse kuitenkaan hirveästi selitellä, miten ihania vapaapäivät onkaan..? Laiskottelun ja tekemättömyyden lomassa tein kyllä ihan oikeita kotitöitäkin, kun siivoa hujautin ja pyykkäsin.

Hitaat aamut on parhautta! Varsinkin silloin, jos on aurinkoinen päivä. Aamuaurinko loistaa suoraan miun huoneeseen, joten monesti aamupalan nauttimisen lomassa suljen vain silmäni ja nautin auringon lämmöstä. Siinä hetkessä on jotain taianomaista. Jotain rauhoittavaa. Tuntuu kuin aika pysähtyisi auringon helliessä kasvoja. 

Auringon säteet tuntuvat niin lämpimiltä! Niinpä uskaltauduin melkoisen vähissä vaatteissa ulos, nimittäin ilman toppahousuja! Mutta ulos tullessani totesin, miten salakavala aurinko onkaan. Eihän siellä ulkona ollutkaan lämmintä, vaan oikeasti kylymä ja viima siihen päälle. Täyskäännös ja sisälle! 

Ulos palasin vasta, kun minulla oli kunnon michelin mies-varustukset yllä. Lähdin lenkille ja samalla piipahdin kirpputorilla ja kävin postissa hakemassa Zalandon paketin. Kun kokeilin vaatteita, niin yllätyin, kun kaikki oli ihan miun kokoisia -siis sopivia jetsulleen! Pepe jeans –shortsit istuivat älyttömän hyvin, samoin ne kaksi toppia. Olo oli sanalla sanoen epätodellinen! Harvoin nimittäin käy näin, että kaikki vaatteet istuisivat hyvin. 

Olen niin onnellinen, kun miulla on nyt ihania, uusia kesävaatteita, eikä tarvinnut palauttaa yhtäkään. Ensimmäistä kertaa tuli muuten ostettua Pepe jeans-merkkiä, mutta taisin nyt kertaheitolla ihastua. Kyllä miun kelpaa näissä vaatteissa. ;) Tulisi vain se kesä sieltä!
 
Mutta ei auringon paistetta ilman myrskypilviä. Mieltäni masensi yksi tai oikeastaan parikin työjuttua, joiden johdosta olin stressaantunut ja murheellinen. Onneksi kuitenkin rohkaistuin soittamaan puhelinsoiton ja sain sen puolesta niin ihania uutisia sarjakuviin liittyen, että kaikki murheet unohtui. Ihanhan olen tässä ilosta ja liikutuksesta sanaton. 

Ihanaa keskiviikkoa!
post signature

4 kommenttia:

 1. Noi työasiat ovat inhottavia jos niiden takia täytyy stressata mutta onneksi ne taisi kääntyä ainakin osittain parempaan päin :) Vaateiden tilaaminen netistä on mukavaa mutta niidne edestakainen palauttelu on turhauttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sanos muuta, stressaaminen ei ole kivaa! :/ Mutta kannatti selvittää asiat ja jos en ois soittanut, niin liekö koskaan olisin saanut tietää kivoja uutisia, eli jotain hyötyä meikäläisen "turhasta" stressaamisesta. :D Kyllä olin helpottunu, ku ei tarvinnu palauttaa yhtään vaatetta! :) Olivat vielä niin ihania. :)

   Poista
 2. Sulla on ollut tosi mukavan kuuloinen vapaapäivä!=)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olihan se ihan kiva! :) Stressaamista lukuun ottamatta... :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)