perjantai 22. marraskuuta 2013

POSTAUSTOIVEITA?

Blogini perustamisesta on kulunut jo lähemmäs toista vuotta. Olen edelleen kirjoittamisesta yhtä innostunut kuin alkuaikoina. Kirjoittaminen on ollut todella mukava harrastus, jota on tehnyt mielellään. Joskus haaveilin toimittajan ja kirjailijan ammatista.

Miulla on ollut haaveena jo pidemmän aikaa aloittaa oman kirjan tekeminen (pöytälaatikkoon). Kokea kirjoittamisprosessi. Kirjoittaminen on niin erilaista verrattuna sarjakuvien tekemiseen. Miulla olisi jo aihe valmiina. Näin joskus melko mielenkiintoisia unia ja kirja perustuisi niihin. No, en vain vielä ole saanut aikaiseksi aloittaa. En tiedä, miten. Kerran jo aloitin yhden kirjan kirjoittamisen, mutta sitten tuli umpikuja ja en tiennyt miten jatkaa tarinaa. Ja siihen se sitten tyssäsi.
 
Tänne blogiinkin tekisi mieli kirjoitella useammin! Aikaa vain ei ole aina tarpeeksi. Ja pakko myöntää, että viime aikoina pää on lyönyt tyhjää kaiken kiireen keskellä.  Joitakin postausideoita miulla on liittyen Espanjaan ja Zaragozaan. 

Tulossa ”jossain vaiheessa” (jep, en uskalla luvata milloin) postaus, jossa esittelen joitakin helmipaikkoja ihanasta kotikaupungistani. Työn alla ovat myös postaukset e-kirjasta ja siitä, kun ostin nyt itselleni korkokengät. 8 vuoden tauon jälkeen! Sekä eräästä 100-vuotiaasta kasvista, joka on kulkenut sukupolvelta polvelle.

Ajattelin kysyä, mitä TE haluisitte lukea? Onko teillä joitakin kysymyksiä vaikkapa Espanjaan ja täällä asumiseen liittyen? Haluaisitteko lukea enemmän kuulumisia, tavallista elämää Espanjasta? Vaatejuttuja? 

Olen kovasti viime aikoina nähnyt vaivaa tyylini parantamiseksi/muuttamiseksi, joten siitä voisin kirjoittaa jotain. Joitakin uusia vaatteita on tullut vaatekaappiin. 

Hassua kuinka olen aloittanut monet postaukset. Mutta sitten juuri ennen julkaise-napin painamista olen jänistänyt ja jättänyt koko tekstin julkaisematta. Keksimättä edes kunnon syytä miksei. Ehkä pelko siitä, ettei aihe ole kovinkaan kiinnostava ja niin ollen, kukaan ei jaksaisi lukea? 

Kenties olen liian kriittinen omia postauksiani kohtaan. Haluan kirjoittaa tarinoita. Tuottaa tekstiä, jota on ilo lukea ja panostaa valokuviin. Haluan postauksieni olevan sopivan pituisia, ei liian pitkiä ja jaarittelevia. Juuri nyt miusta tuntuu, että jaarittelen! Ei näin… :D Erityisen ilahtunut olen kommenteistanne, joita on aina niin kiva saada!

Blogini on varsinainen sekamelska, koska minua sattuu kiinnostamaan eri aiheet laidasta laitaan, enkä kuitenkaan ole yhteenkään aiheeseen pyhittäytynyt täysin. Pidän elokuvista ja kirjoitan tännekin mielelläni niistä, mutta en halua täyttää blogia pelkästään elokuva-ja sarja-arvosteluilla sekä promotilaisuuksilla. Elämässä on paljon muutakin!

Nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa blogin sisältöön, joten laitattehan kommenttia!  
                                                                 
post signature

4 kommenttia:

 1. Laita tulemaan vaan kaikkea mikä itseäsi kiinnostaa ja mistä on kiva kirjoittaa, niinhän tässä yritämme kaikki muutkin tehdä. :D Vaan myönnän, että itsekin olen useinkin kriittinen omia juttujani kohtaan. Mutta ehkä se on kivointa blogien lukemisessa, että lukijanakin voi sitten valkata kustakin blogista aina ne kiinnostavimmat jutut :)
  Muuten, jos kaipaat lisää postausaiheita, niin ehkä sinunkin kannattaisi osallistua noihin viikottain tuleviin valokuvaus/taiteiluhaasteisiin? Itse osallistun ainakin keskiviikon Makrotexiin ja torstain Valokuvatorstaihin. Sitten löytyy Luovaa Lauantaita, Mandalamaanantaita ja vaikka mitä...netistä niitä löytää ja muiden blogeista! Tulee kivasti trafiikkia blogille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näkökulmistasi ja vinkeistä, Matkatar! :) Ne sai oikeasti ajattelemaan, kiitos! Siun blogissa tykkään kovasti erityisesti kaikista taidejutuista, remontista ja Espanja-aiheisista postauksista. :)

   Hmm, ehkä voisin osallistua noihin taiteilujuttuihin. Olen ehkä vähän arka tuomaan esille omaa taidetta tänne. Kaverit on suositellu erillistä sarjakuvablogia, mut en tiiä. :D Ajatus esim. valokuvatorstaihin osallistumisesta kuulostaa kyllä kutkuttavalta! :)

   Blogin teko on melko aikaavievää puuhaa, kun viilailen tekstiä joskus enemmän joskus vähemmän, mutta siltikin aikaa kuluu postausten kanssa, valokuvien muokkauksessa jne. Mutta niinhän se on, että lukijat onneksi voi valkata ne kiinnostavimmat jutut. Otsikko tosin vaikuttaa tosi paljon ja juuri siinä tuntuu, että ideat loppuu nasevan otsikon keksimiseen, vaikka itse postaus olisi omasta mielestä kiinnostava. :D

   Poista
 2. Samaa tuumailen minäkin kuin Matkatar, kertoile niistä, mitkä sinua kiinnostavat, siten blogisikin on ihan omannäköisesi. Näköjään samaa pohdintaa on liikkellä aika lailla, "sillisalaattiproblematiikkaa" tuskittelin itsekin vähän aikaa sitten. Ja päädyin siinä pysymään, rohkaisevien kommenttien myötä :)
  Sen, mitä julkaisee, on henkilökohtaisen tasapainottelun tulos, usko vain itseesi ja julkaise se, mitä itsestä oikealta tuntuu. Ja jos lisäkommenttia kiinnostuksista haluat: minusta on erikoisen kiinnostavaa lukea Espanjaan liittyviä jokapäiväisiä asioita ja ilmiöitä, aikoinaan opiskeluaikoina siellä asuneena maa on aina erityisellä tavalla tärkeä :) Niitä mielestäni kivasti olet kertoillutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla mielipiteesi. :) Niinpä taidankin tehdä, että myös jatkossa täällä on juttuja laidasta laitaan. :) Jos joku ei pysy kelkassa mukana, niin se on voi voi. ;) Hih, vaikka varmasti jatkossakin miulla on sama ongelma, julkaisenko vaiko en. :D

   Oi, huippua, että olet asunut täällä! :) Sittenhän siulle on jo tuttu juttu espanjalainen kultuuri. Joo, kieltämättä olen miettinyt, että apua, höpötänkö liikaa Espanjasta. Mutta toisaalta, kun asun tässä maassa, niin ei kai ihme, että se on niin iso osa elämää ja siitä myös mielellään kirjoittaa. :) Ihana kuitenkin kuulla, että se on kiinnostavaa. :) Kiitos suuresti kommentistasi, Kivitasku! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)