lauantai 15. marraskuuta 2014

MUISTATTEKO, KUN...

...kirjoitin eräästä mielettömän huikeasta arvonnasta pari vuotta sitten? Arvonnasta, jonka järjestää eräs pieni ravintola vuosittain joulun alla? Jos et vielä muista tai tiedä, mistä minä höpötän, niin käy kurkkaamassa muistinvirkistykseksi tämä postaus.

Espanjalaisethan on tunnetusti ns. lottokansaa. Jotain yhteistä siis Suomen kanssa. ;) Varsinkin joulun tienoilla tämä saa ihan uudet mittakaavat. Silloin lottohuuma on huipussaan ja ajattelinpa itsekin tänä vuonna osallistua. Espanjan suurin lottoarvonta arvotaan 22.12. eli juuri joulun alla. Tuota lottoa mainostetaan toden teolla ja aina tunteisiin vetoavilla mainoksilla.

Mutta jos muistatte sen pienen espanjalaisen ravintolan, niin ei heidänkään jouluarvonta ole siitä hääppöisimmästä päästä. Tämän vuoden palkinto on taas kerran paljon parempi kuin edellisenä vuotena.

Mitä sitten arvotaan tänä vuonna? Voittaja lunastaa itselleen huikean joulukorin, jonka arvo on kaiken kaikkiaan 360 000€. ”Joulukori” sisältää luksusauto Porchen, jonka arvo yksistään on 78 000 €. Lisäksi mukana on matkoja eksoottisiin paikkoihin, moottoripyörä, kaksi yhden kilon painoista kultaharkkoa, tietokonejuttuja, kodinkoneita, pelejä ja leluja. Lisäksi siinä on tyypillisiä joulujuomia ja-ruokia. 

Eikö olekin houkutteleva arvonta? Niinpä! Siksi minäkin halusin osallistua siihen silloin pari vuotta sitten -ihan vain pelkästä osallistumisen riemusta. Pettymys oli karvas, kun ravintola ei ollut edes auki. Arvontaan voi osallistua ainoastaan paikan päällä ostamalla arvontalipukkeen. Voittaja on se, jonka arvontalipukkeen numerot osuvat yks yhteen edellä mainitun joululoton kanssa. 

Tänä vuonna sain uuden tilaisuuden, vaikka ironisesti en itse tällä kertaa päässytkään paikalle. Mieheni lähti kaverinsa kanssa noille hoodeille ja olivat suunnitelleet piipahtamista tuossa ravintolassa. Pyysin, että hän toisi minulle tuon arvontalipukkeen. 

Nyt siis jännitetään joululottoa kaksin verroin ja pidetään peukkuja! En minä siitä Porchesta niinkään välitä, mutta ne matkat… Toivossa on hyvä elää!
post signature

6 kommenttia:

 1. Oijoijoi.... Onnea arvontaan! Meillä edessä sen isomman loton kuponkien hankinta heti kun päästään saarelle. Ja tänä vuonna pitkästä aikaa nähdään arvonta telkasta, ei tarvii netin syövereistä sitä kaivella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, teillä on siis joulu Espanjassa! :) Ja vieläpä Kanarian palmujen alla. ;) Varmasti kivempi tosiaan katsoa televisiosta, koska netti taitaa monesti tökkiä? Itsellä ainakin kun oon yrittänyt kattoa linnan juhlia netistä, niin ei oo tekniikka toiminu.. :P Kiitos, ja samoin teillekin onnea onnea arvontaan! :) Toki, pienet on todennäköisyydet, mutta eihän sen tarvitsisi osua kuin kerran! ;) Ja se jännitys... :) Meilläkin oli kerran yks joulu sillai, että ostin arpoja koko espanjalaiselle poppoolle niinkuin meidän perheessä on Suomessa ollu tapana, niin kerranki kaikki espanjalaiset oli ihan hiljaa arpoja raaputtaessa... :'D

   Poista
 2. Oijoi kun hieno arvonta! Harmi kun tuo kylä on niin kaukana heh...No ei vaan, mekin mietimme pitäisikö tuohon hulluun jouluarvontaan ottaa osaa mistä täällä joka paikassa höpistään. Mutta entä jos voittaa -mitä sitten? Mistä sen saa tietää ja miten ne rahat saa? (No tuskin olisi mahis heh)

  VastaaPoista
 3. Eikös olekin? :) Siinäpä se juju onkin, että osallistua voi vain ne, jotka tulevat paikan päälle. Harmi tosiaan, että on liian kaukana. Moni muukin haluaisi osallistua tuohon arvontaan, mutta liian pitkän matkan takia ¡adios!. :P Se on tavallaan tuon ravintolan asiakkaita varten ajateltu.

  Miksi ei osallistua 22.12. arvontaan eli El Gordoon? :) Eihän sitä koskaan tiiä, jos vaikka juuri sinua onni potkaisi. :) El Gordossa yksi kokonainen numerosarja maksaa 200€, se jaetaan kymmennellä, jolloin yksi numero eli yksi kymmenesosaa maksaa 20€. Jos osallistut tuolla 20€, niin voiton kohdalle osuessa saisit siis 1/10 koko potista. :) Voiton voi tarkistaa netistä, jossa on sivustoja joululoton numeron tarkistamiseen. Eli sitä kautta voi tarkistaa oman numeron, mutta toki kannattaa telkkarista seurata arvontaa, koska se itsessään on jo näkemisen arvoinen ja hauska. :) Heh, en tiiä mitä sitten tapahtuu tarkalleen ottaen, jos voitto osuisi, mutta varmasti kaikki pankit ja valtio olisi heti siun kimpussa. :D Valtio vie voitosta 20%. Onhan se voitto aika epätodennäköistä, mutta jos ei pelaa, niin ei voi voittaa. ;)

  VastaaPoista
 4. Jos satut voittamaan, niin voit lahjottaa sen Porschen mulle kun et kerran välitä! :D Sääli että vain paikan päällä voi osallistua, olis ollu aika houkuttelevaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, jos osuisi voitto kohdalle, niin poikaystävällä voisi olla jotain sanomista tuosta Porchesta! :D Voi että on tosiaan aivan ihana arvonta. :) Toisaalta tosi kiva, että se on vain asiakkaille. Siten oikeasti ne, jotka ovat asioineet tuossa ravintolassa, saavat mahdollisuuden voittaa (paitsi ne, minä mukaan lukien, jotka ovat saaneet lipukkeen lahjaksi). Voisikohan joku ravintoloitsija ottaa mallia Suomeen? ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)