sunnuntai 30. marraskuuta 2014

JOULUKALENTERI

Minulle tuli yhtäkkiä hassu ajatus. Ajattelin repäistä ja tehdä joulukalenterin tänne blogiin. Ensimmäistä kertaa ikinä. Niinpä koko joulukuun ajan postailen joka päivä aina joulupäivään 25.12. asti. Ideana on siis huima postaustahti, jonka aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Sitä en mene takaamaan onko miten järkeviä juttuja.

Aiheista sen verran, että ajattelin kertoa päivän positiivisia juttuja, kuvia täältä, miten valmistaudun jouluun ja olenpa pyöritellyt mielessäni videopostausta… Tämä tuli mieleen siitä, että itse tykkään videopostauksista. On jännää kuulla ja nähdä bloggaaja sekä saada ensimmäistä kertaa tekstille ääni. Toisaalta en tykkää, jos kameran edessä vain höpötetään. Minä pidän enemmän liikkuvasta kuvasta. Olen myös kiinnittänyt huomiota, että kaikissa videoissa bloggaajat puhuu tasapaksusti ja ilmeettömästi. Monesti ei edes hymyillä! Olen ajatellut, että se johtuu suomalaisesta kulttuurista. 

Minä uskoisin olevani vähän eri maata. En tiiä sortuisinko itse lopulta samaan, koska kameran edessä voi iskeä paniikki! Mutta jos onnistuisin tekemään videon ja onnistuisin olemaan ns. rento, niin siellä löytyisi ilmeikäs ja hymyilevä tyyppi. Apua, rupeaa ihan pelottamaan videon teko. Varsinkin, kun minä ja tekniikka ei sovita yhteen. Ihan alussa videota ainakaan ei ole tulossa, koska olen nyt sairastellut ja ääni on kuin möröllä.

Tällaisia suunnitelmia minulla on joulukuuksi. Onko teillä postausehdotuksia? Mitä haluaisitte lukea blogissani?
Kuva on lainattu netistä.
post signature

7 kommenttia:

 1. Kiva idea! Voithan esim. kirjoittaa/kuvata/videoida miltä Zaragoza näyttää joulun tullessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tuo onnistuu kyllä, enpä malttaisi odottaa, jahka pääsen kuvailemaan ympäri Zaragozaa! :) Kiitos ideasta. :)

   Poista
 2. Mahtavaa! Mietin itsekin joulukalenteria blogiin, mutta mietin juuri sitä, miten keksisi jotain joka päivälle... Ja sit kun mun pitäs tehdä vikat päivät etukäteen, kun me lähdetään sinne reisuun... Mutta toteuta ihmeessä, eihän tekstien tartte olla pitkiä, kun niitä on joka päivä. Mullakin kävi mielessä joulunodotusvideo Zaragozasta. (Ja se mörköääni ois hieno... "Nimi ja ääni muutettu..." :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin mietin tuota, että miten sitä keksii joka päivä jutunjuurta. Toisaalta tekee niin kovasti mieli touteuttaa tällainen, joten yritetään. Ideana miulla oli se, että postaustahti olisi nopeampi, mutta toki yritän, että jokaisen jutun takana olisi jonkinlainen ajatus. Mut en ota stressiä ja juu, onneks tekstien ei tarvitse olla tosiaankaan pitkiä. :)

   Olisi ollut mielenkiintoista nähdä myös siun joulukalenteri, vaikka ymmärrän, että varmaan hankala toteuttaa ainakaan loppuun asti, kun reissukin tulossa. :P Hih, joo, videota on tulossa, jos vain tekniikka ja ääni pelittää. En toivo, että kuulette miun mörköäänen. XD

   Poista
 3. olis kiva nähdä minkälaista joulua espanjalaiset ja siellä asuvat viettävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu! :) Kiitos, kun kommentoit!

   Poista
  2. Eipä mitään :) Blogisi on todella mielenkiintoinen, joten en malta odottaa joulukalenteriasi.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)